Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Publicul a decis cine este eliminat dintre Alina și Ionuț. Rezultatul cursei pentru eliminare

Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat intens și a ales daca Ionuț sau Alina, cei doi concurenți aflați în cursa pentru eliminare, vor părăsi competiția.

ionut si seba de la mireasa sezon 4 Galerie
Timp de o săptămână, publicul Mireasa a votat intens și a ales daca Ionuț sau Alina, cei doi concurenți aflați în cursa pentru eliminare, vor părăsi competiția | Antena 1

În Gala de sâmbăta trecută, Ionuț și Alina au primit cele mai multe nominalizări din partea concurenților de la Mireasa sezon 4.

Astfel, ei au intrat în cursa pentru eliminare care s-a terminat pe 4 decembrie 2021.

Ce concurent este eliminat dintre Alina și Ionuț de la Mireasa sezon 4

În Gala din 4 decembrie 2021, Simona Gherghe a dezvăluit care este concurentul ce părăsește casa Mireasa sezon 4 cu puțin peste 2 săptămâni înainte de Marea Finala din 19 decembrie.

Alina și Ionuț au fost propuși spre eliminare și publicul show-ului matrimonial au votat intens pentru a își păstra favoritul în competiție.

Votul a fost foarte strâns între cei doi concurenți care nu au cuplu. Alina și Ionuț sunt singurii care nu și-au găsit pe cineva în casa iubirii, așa că pericolul eliminării devine tot mai intens pe măsură ce lucrurile avansează în competiție.

Rezultate cursa:
Alina: 49,59%
Ionut: 50,41.

”A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine. Chiar mă bucur că am ajuns aici. Mi se pare grea.”, a zis Ionuț.

Cine sunt ultimii concurenți eliminați de la Mireasa sezon 4

În urmă cu o săptămână, cursa de eliminare pentru John și Amalia ajungea la final. Cei doi concurenți, care formau și un cuplu, au părăsit casa Mireasa sezon 4 de mână, cu gândul să-și continue povestea de iubire și afară.

Ei mărturiseau la momentul respectiv că vor merge la Brașov, acolo unde John locuiește și vor lupta să construiască o relație trainică.

"Sunt convinsă că după ce o să ajungă să-l cunoscă o să-și schimbe păreărea", spunea tânăra despre mama sa, care nu îl accepta pe John.

După ce au fost anunțați că sunt eliminați, John a avut un mesaj.

"Sincer, pentru noi este, să zic așa, o ușurare. Vă mulțumesc în primul rând dumneavoastră, dar și doamnei Gabriela pentru că sunteți prezentatorii acestei emisiuni. Mulțumesc tuturor din staff. Este o muncă titanică, cei de afară chiar nu știu asta", a afirmat John.

Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”... Mireasa 2021, sezon 4. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x