Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Replici dure între Andrada și Victor. De ce s-au certat

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Concurenta a recunoscut că a băut prea mult suc și a exagerat.

andrada si victor in emisia live din 29 noiembrie 2021 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au certat după petrecerea de sâmbătă. Concurenta a recunoscut că a băut prea mult suc și a exagerat | Antena 1

După ce au ascultat roast-urile, Andrada și Victor s-au certat pentru că tânăra a atins camerele cu țigareta electronică. Iubitul ei i-a atras atenția, lucru care a deranjat-o foarte tare. De aici până la o ceartă nu a fost mult.

Ceartă între Andrada și Victor

”Du-te și culcă-te. Te faci de râs. Nu e ok ce faci”, a zis Victor. ”Ating ce vreau. Mă cert cu tine. Ok, încheie tu, nu eu. Și nici nu mă culc.”, a replicat Andrada.

S-a întâmplat după ce Victor a tras-o de mână pe logodnică și aceasta s-a împleticit. În acel moment, i-au căzut lucrurile din mână și a început să țipe.

Ajuns în casa băieților, tânărul a discutat cu băieții despre comportamentul Andradei. El s-a declarat dezamăgit.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Reacția lui Victor după ce a văzut imaginile cu Anca, buni Lenu și doamna Alina

”Păcat de ea că-și strică totul. Nici eu nu stau bine cu răbdarea. Nu e ok să dai într-o cameră. Nu e ok. Nu trec de multe ori cu vederea. Știu că dacă iau o decizie nu mă mai întorc înapoi. Încă o chestie ca asta și o iau. Ieșim undeva și face așa. Așa mai bine rămân singur și aia e. Dezamăgit, ăsta e cuvântul. Știu că le are. Nu-mi mai arde să mă joc. Mi-am arătat niște intenții serioase. Nu voiam deloc, de asta sunt așa.”, a mai adăugat Victor într-o discuție cu băieții.

Andrada a explicat, în ediția live din 29 noiembrie 2021, că a exagerat și și-a cerut scuze. Ea chiar a continuat cearta singură și medicul a venit să-i ia tensiunea.

”Îmi pare rău. Am vorbit singură, nu am vorbit cu nimeni (n.r. se referă la înjurături). Nu mi-a plăcut de mine așa. M-am aprins atunci, a fost prea mult suc.”, a explicat Andrada.

Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, Ela și doamna Ioana au câștigat task-ul cu roast... Mireasa 2021, sezon 4. Ana și Alex au petrecut prima noapte la hotel, fără camere și microfoane. Ce frici au cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x