Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. S-a scris că mama lui Ion este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Care e adevărul

Ion este foarte discutat pe Grupul Oficial Mireasa, acolo unde fanii au notat că mama lui ar fi educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Doamna Mihaela a lămurit situația.

raluca si ion de la mireasa cand se tin de mana Galerie
Ion este foarte discutat pe Grupul Oficial Mireasa, acolo unde fanii au notat că mama lui ar fi educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea. Doamna Mihaela a lămurit situația | Antena 1

Înainte de a vorbi despre acest subiect, doamna Mihaela i-a transmis lui Ion că o supără.

”Nu mai e un secret pentru nimeni că eu nu am nicio problemă cu Raluca. Îmi este dragă și nu am nicio treabă. Părerea mea despre tine (n.r. Ion) ți-o spun în particular, acasă. Mă mai supăr și pe el câteodată.

Merită să mă mai supăr și pe el. Moș Nicolae vine pentru Ion cu o nuia. Pentru Raluca vine cu cadou. Glumesc. E copilul meu, el și anul trecut a primit cadou, nu-i problemă”, a zis doamna Mihaela.

Ea a afirmat că nu le poate da nuiele de Moș Nicolae: ”Să le dea alții”. Mama lui Ion i-a sfătuit să aibă grijă de ei: ”Să nu asculte nici în stânga, nici în dreapta și să fie ei.”

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au primit un task dificil. Cine a câștigat o noapte alături de iubita sa

Ce meserie are mama lui Ion

În mediul online s-a scris că mama lui Ion, doamna Mihaela, este educatoarea fiicelor Gabrielei Cristea sau copiilor Simonei Gherghe. Fanii emisiunii susțineau că tânărul ar fi favorizat și că asta s-ar întâmpla pentru că părintele lui ar avea o relație apropiată cu staff-ul sau una dintre moderatoare. Nici vorbă de așa ceva, a afirmat mama lui Ion, care a spus cu ce se ocupă.

”V-am spus eu vreodata treaba asta (n.r. că e educatoare)? Nu, nu. Nu am legătură nici cu fetele dumneavoastră, nici cu copilașii doamnei Simona. Nu am nicio legătură, pentru liniștea celor din online.

Citește și: Mireasa Sezonul 4, 25 noiembrie 2021. Doamna Ioana o mustreaza pe Ela: Să va vedeți de relația voastră

Aș fi putut să răspund, dar am considerat că este o totală pierdere de timp. Eu lucrez chiar la noi în comună, în Dobroiești, la o fabrică. Lucrez 3 schimburi, nu am nicio legătură cu învățământul. Nu sunt nici educatoare, nici supraveghetoare, nici absolut nimic.”, a mai declarat doamna Mihaela.

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au primit un task dificil. Cine a câștigat o noapte alături de iubita sa... Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a primit o altă scrisoare de la susținători. Ce a aflat John...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x