Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”

Adelina și Seba s-au certat și fata i-a propus să se despartă. Iată de la ce a pornit totul și ce părere are doamna Margareta.

colaj de imagini cu seba si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Adelina și Seba s-au certat și fata i-a propus să se despartă. Iată de la ce a pornit totul și ce părere are doamna Margareta | Antena 1

Adelina a refuzat să discute cu Seba despre un subiect pe care nu ar vrea să-l facă cunoscut. Ea i-a transmis iubitului ei că știe despre ce el vrea so vorbească și că nu dorește să dezbată în fața țării.

De aici a pornit totul. S-a adăugat refuzul fetei care nu a vrut să participe la task-ul care presupunea verificarea telefoanelor.

Ea i-a spus lui Seba că mai bine își vede fiecare de treaba lui și că se vor evita prin casa Mireasa.

Adelina, categorică în privința lui Seba de la Mireasa sezon 4

Deși Seba susține că el și Adelina formează în continuare un cuplu, însă concurenta pare să aibă altă părere.

”Nu merg la Botoșani. Merg la familie și vedem după sărbători ce se întâmplă. Timpul o să le rezolve pe toate, nu o să grăbim nimic. Îmi rog susținătorii să nu mai pună poze cu noi. Dacă Seba a zis că nu vrea să avem o relație așa oficială, spun să nu grăbim lucrurile.”, a declarat Adelina.

Când a auzit discuția din emisia live, doamna Gabi a început să plângă. Atunci a intervenit și doamna Margareta care a afirmat că nu mai înțelege nimic și s-a înfuriat pe confidenta fiului ei.

”Mă doare sufletul de tot ce se întâmplă. De când ai intrat în emisiune ți-ai dorit ceva serios. Nu îți bate joc”, a zis doamna Gabi care a plâns.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2021, sezon 4. Ionuț susține că el și Adelina au avut o discuție codificată. Ce i-ar fi propus... Mireasa 2021, sezon 4. Publicul a decis cine este eliminat dintre Alina și Ionuț. Rezultatul cursei pentru eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x