Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, la un pas de despărțire. Simona Gherghe a dezvăluit ce discuții aveau înainte de live

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 o țin din discuție în discuție. Cei doi par nemulțumiți de multe lucruri și nu sunt deciși dacă vor să rămână împreună.

Adelina și Seba de la Mireasa sezon 4 o țin din discuție în discuție. Cei doi par nemulțumiți de multe lucruri și nu sunt deciși dacă vor să rămână împreună

Antena 1

Miercuri, 15 decembrie 2021, la ora 11:34, Seba și Adelina vorbeau despre separare. Însă în live, cei doi au susținut că sunt tot împreună. ”Fiecare o să meargă la casele lor, am o gramadă de haine de lăsat. O să vedem unde facem Crăciunul.”, a zis Adelina.

”Legat de Sărbători sau Revelion, m-am obișnuit să le fac acasă.”, a spus și Seba. Adelina a lăsat de înțeles că e dispusă să meargă la Botoșani.

Ce discuție au avut Seba și Adelina despre despărțire

Aflați în living, Seba și Adelina și-au aruncat cuvinte grele și nici intervenția lui Ion nu i-a ajutat prea tare.

”Se pare că eram singura care se gândea la relație.”, a zis Adelina. Seba a replicat: ”Dramatizezi. Asta e din orgoliu. Dacă eu nu dramatizez, nici tu nu trebuie. Tu bați în retragere și crezi că ți-ai făcut datoria, asta înțeleg din chestia asta.”

”Ia-ți, băiatul meu, exact ce îți dorești. Lasă-mă pe mine în pace. Comportamentul meu a fost foarte drăguț. Nu-ți convine, lasă-mă. Nu-mi spui tu mie să las garda jos. Nu o să trăim niciodată o poveste. Eu plec la casa mea, tu la a ta. Îți doresc drum bun în viață”, a mai adăugat Adelina.

”Nu te înțeleg. Nu ai zis lucrurile pe nume când a trebuit. Deci în momentul de față ce facem?!”, a venit răspunsul lui Seba.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce nu s-a văzut la TV în timp ce imaginile cu Ion de la petrecerea burlacilor erau difuzate... Mireasa 2021, sezon 4. La ce oră începe Marea Finală de duminică, 19 decembrie, și când sunt anunțați câștigătorii...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x