Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Tachinări între Ela,Petrică și doamna Ioana: Plecăm patru

Ela și Petrică de la Mireasa sezon 4 au tachinat-o pe doamna Ioana. Cei doi i-au spus că vor ieși patru din competiție și Ela a refuzat să facă un test de sarcină. Concurenta a afirmat că-l va face atunci când va ieși din competiție.

petrica si ela in platoul mireasa sezon 4 Galerie
Ela și Petrică de la Mireasa sezon 4 au tachinat-o pe doamna Ioana. Cei doi i-au spus că vor ieși patru din competiție și Ela a refuzat să facă un test de sarcină. Concurenta a afirmat că-l va face atunci când va ieși din competiție | Antena 1

”Nu știm nici noi”, a zis Ela când Alina și Ionuț au întrebat dacă vor avea un nepoțel. ”Trebuie să mai lucrați cu capul. Eu nu sunt sigură pe voi până nu jurați la preot”, a mai adăugat doamna Ioana.

”Nu vreau să fac un test de sarcină. Mai avem puțin aici și dacă va fi ceva..”, a răspuns Ela când a fost întrebată dacă vrea să facă un test de sarcină.

Am avut o perioadă când nu m-am simțit bine, dar mi-am confirmat că nu e nimic.”, a afirmat Ela după ce doamna Simona Gherghe i-a explicat faptul că e indicat să faci testul cât mai repede pentru a cunoaște situația.

Cum a decurs cererea în căsătorie a lui Petrică de la Mireasa sezon 4

Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. El s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb.

"Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot.", a spus Petrică.

Ela a afirmat că "E cea mai fericită zi din viața mea."

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba au vorbit la telefon. Ce i-a promis fosta concurentă... Mireasa 2021, sezon 4. Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x