Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru

Tatăl Anei a fost prezent la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Acesta a discutat despre cuplul pe care fiica lui îl face cu Alexandru și micile intervenții din partea Adelinei, fosta iubită a băiatului de la Mireasa sezon 4.

ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba Galerie
Tatăl Anei a fost prezent la emisiunea Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Acesta a discutat despre cuplul pe care fiica lui îl face cu Alexandru și micile intervenții din partea Adelinei, fosta iubită a băiatului de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

Întrebat dacă are sfaturi pentru cuplul Ana- Alexandru, tatăl fetei a glumit că le-a uitat pe birou. Acesta consideră că cei doi nu au nevoie de îndrumări.

”Ar fi trist, ar fi un fel de a desconsidera propria lor personalitate și voința lor să tot intervenim cu sfaturi.”, a zis tatăl Anei la Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Ce spune tatăl Anei despre acuzațiile de infidelitate la adresa lui Alexandru

Adelina l-a acuzat pe Alexandru că a înșelat-o de minim trei ori în timpul relației lor de cinci ani. Aceasta a susținut că acesta s-ar fi sărutat cu alte tinere în timp ce locuiau împreună, dar el a negat.

Citește și: Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet

Tatăl Anei a tranșat problema la Mireasa-Capriciile Iubirii și a afirmat subtil că nimeni nu ar trebui să intervină în relația Ana- Alexandru. Ba mai mult, el are încredere în modul în care cei doi gestionează situațiile create de prezența fostei iubite, Adelina, în aceeași competiție.

”Păi mai mult de 300 de kilograme nu poate ridica o halteră, deci nu este supraom. Dar ca să gestioneze problemele, cu care se confruntă, cred că face față cu brio. Ce înseamnă asta că nu e puternic? Facem skanderberg sau în ce sens nu e puternic? Ca să se descurce în problemele lor de viață și dragostea ține de viață...Ce spuneam anterior, nu există bine sau rău. Aceeași faptă poate fi judecată și privită în toate felurile, ca o statuie.

Citește și: Doamna Eugenia a cedat după un nou material cu Marius și Maria. De ce a plâns

O putem privi și din față și din spate. Cei care privesc din spate, văd doar spatele, e problema lor. Ana nu că nu e deranjată, că nu poți să fii indiferent față de o problemă, dar este o problemă, ca oricare altă problemă, și care trebuie gestionată. (...) Și dacă n-ar fi problema asta, ar fi oricare alta. Un cuplu perfect nu există. (...) Sunt frumoși împreună. E nemaipomenit ce se întâmplă. Cine are dreptul să intre într-o poveste, într-o love story?”, a mai adăugat tatăl concurentei de la Mireasa sezon 4.

Mireasa 2021, sezon 4. Bunica Ralucăi a sunat și a avut un mesaj pentru Ion. Ce l-a rugat din suflet... Mireasa 2021, sezon 4. Carmen și Ion au avut ocazia să vorbească. Ce decizie a luat concurenta în privința lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x