Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi

Ana și Bogdan au mers împreună la un date, iar aceasta a fost alegerea concurentului. Băiatul a fost extrem de sigur pe alegerea făcută.

Ana și Bogdan au avut întâlnire Galerie
Bogdan și Ana au mers la carting | Antena 1

Cei doi au mers la o pistă de carting. Ana și Bogdan au discutat, s-au distrat și au vorbit liber despre ceea ce își doresc.

Ana și Bogdan au avut întâlnire

Nu au planuri împreună, dar lasă timpul să decidă ceea ce se va întâmpla între ei. Atât Ana cât și Bogdan au în comun pasiunea pentru gătit. Bogdan a afirmat că s-a simțit foarte bine cu Ana la întâlnire și chiar au râs foarte mult.

Concurentul spune cu glas tare că se vede într-o relație cu Ana și că o vrea numai pentru el. Aceasta nu este încă sigură de ceea ce simte Bogdan pentru că aceasta a dorit-o pe Alina în casă ca să formeze un cuplu cu ea.

În emisia live de azi, Simona Gherghe a chemat-o pe Ana alături de Bogdan și i-a felicitat pentru întâlnirea pe care au avut-o. S-au simțit extraordinat împreună, au discutat despre viitor, despre o familie și chiar și copii. Toți cei din casa Mireasa sunt de părere că Ana și Bogdan se potrivesc de minune și sunt făcuți unul pentru celălalt. Bogdan a renunțat la Alina după ce aceasta a spus că renunță la cunoașterea cu el și și-a îndreptat atenția către Ionuț.

Bogdan s-a răzgândit în privința Alinei: ”Nu ne potrivim”

”Nu ne potrivim. Am chemat o atracție fizică, cred că doar atât. Eu m-am săturat să umblu după ea ca un cățeluș.”, a zis Bogdan.

Fetele au susținut cele spuse de băiat, cu toate că Alina părea să creadă că cei din jur l-au influențat pe Bogdan să se retragă.

”Alina e în altă lume. Ești foarte respingătoare, foarte arogantă. Tu nu ești acolo, poate cu altcineva, cu Bogdan nu.”, a spus Maria.

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

Mireasa 2021, sezonul 3. Radu este noul concurent din casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții... Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Adelina s-au certat în pauza publicitară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x