Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan a devenit concurent în casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții

După ce le-a ales pe Maria, Roxana și Costinela pentru un apel video, Simona Gherghe l-a invitat în casa Mireasa pe Bogdan.

Cum l-au primit concurenții pe Bogdan Bachnev Galerie
Bogdan a devenit concurent în casa Mireasa în sezonul 3 | Antena 1

Surpriza cea mai mare a fost faptul că acesta va rămâne până în gala de mâine în casa fetelor.

Bogdan a devenit concurent în casa Mireasa

Bogdan a fost primit cu zâmbetul pe buze în casa Mireasa. Acesta va rămâne până în gala din data de 10 aprilie 2021 în casa Mireasa alături de fete și de mame.

Concurentul a stârnit invidie din partea băieților, după ce acesta a ales să cunoască și alte fete, în afară de Costinela. El a dorit să discute și cu Roxana și cu Maria.

Pentru că Ionuț a câștigat un joc, astăzi a venit rândul lui să-și primească premiul. Acesta a avut dreptul să blocheze o fată pe care Bogdan să nu o cunoască în timpul în care va locui în casa fetelor. Ionuț nu a stat prea mult pe gânduri și a ales-o pe Roxana.

Cum arată și cine e Bogdan Bachnev

Concurenții sezonului 3 Mireasa au avut parte de o surpriză atunci când Bogdan și Radu s-au prezentat concurenților pentru a avea șansa să intre în casa Mireasa, în gala trecută.

Bogdan, bucătar de profesie, are 34 de ani și a venit la Mireasa să-și găsească jumătatea. Ultima sa relație a fost de 1 an și jumătate, în Londra, și s-a încheiat din cauza programului încărcat al lui.

Potrivit spuselor sale, una dintre problemele lui Bogdan a fost comunicarea, pentru care ”am avut multe de pierdut”. Chiar și așa, bărbatul a spus că în ultima relație lucrurile au mers diferit și putea să comunice cu partenera lui.

Pentru idealul său în materie de femei, Bogdan a vorbit despre dorința de a avea o iubită comunicativă, deschisă, cu care să poată vorbi absolut orice, să fie ambițioasă (pentru că el nu e și vrea să îl împingă de la spate).

”Eu cred în dragoste la prima vedere. Dacă îmi place de cineva, voi face tot posibilul ca acea persoană să fie a mea,” a declarat Bogdan.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela, conflict cu Adelina. Iubita lui Blaze i-a aruncat cuvinte grele... Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan a intrat în casa Mireasa, iar ce s-a întâmplat peste noapte este greu de imaginat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x