Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan a intrat în casa Mireasa, iar ce s-a întâmplat peste noapte este greu de imaginat

Bogdan a intrat în casa Mireasa, iar dacă la început toate fetele au ajuns să-l ignore, după ce s-a schimbat și s-a instalat, fetele l-au pus pe un scaun și l-au pupat toate.

Fetele au dansat în jurul lui, dar Bogdan nu se aștepta ca fetele din cuplu să sară așa pe el. Băieții au putut urmări și ei câteva secvențe din casa fetelor.

Cum a fost primit Bogdan în casa fetelor

Bogdan a fost surprins de gestul concurentelor și i-au dansat, iar el a mărturisit că le-a făcut față cu greu. Spectacolul din casa fetelor a fost greu de urmărit și de mame.

Nu a mai durat mult și fetele au început să-i ceară concurentului să-și dea jos tricoul. Marian a fost cel mai deranjat de ceea ce s-a întâmplat și au făcut și glume deplasate.

Acesta este primul care a luat cuvântul în gală, iar Marian a spus că nu se aștepta ca Andreea să se uite așa la Bogdan și să-i facă asemenea gesturi. Nici lui Blaze nu i-a plăcut ce a văzut, iar Alin s-a declarat și el deranjat de atitudinea Adelinei.

A fost sau nu o glumă, o provocare sau altceva, băieții tot sunt deranjați de părerile lui Bogdan despre relațiile lor. Iubiții concurentelor nu au tratat totul ca pe o glumă și au adresat cuvinte grele.

Cine e Bogdan Bachnev

Bogdan, bucătar de profesie, are 34 de ani și a venit la Mireasa să-și găsească jumătatea. Ultima sa relație a fost de 1 an și jumătate, în Londra, și s-a încheiat din cauza programului încărcat al lui.

Potrivit spuselor sale, una dintre problemele lui Bogdan a fost comunicarea, pentru care ”am avut multe de pierdut”. Chiar și așa, bărbatul a spus că în ultima relație lucrurile au mers diferit și putea să comunice cu partenera lui.

Pentru idealul său în materie de femei, Bogdan a vorbit despre dorința de a avea o iubită comunicativă, deschisă, cu care să poată vorbi absolut orice, să fie ambițioasă (pentru că el nu e și vrea să îl împingă de la spate).

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan a devenit concurent în casa Mireasa. Cum l-au primit concurenții... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce fată a fost eliminată în Gala de sâmbătă, 10 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x