Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan de la Ploiești, invitatul surpriză de la petrecerea din weekend

Bogdan de la Ploiești alături de trupa sa a fost invitat special în casa Mireasa la petrecerea de sâmbătă. Distracția a fost cuvântul care a dictat atmosfera de sâmbătă seara.

Fetele și băieții au ascultat cele mai populare melodii ale artistului și s-au bucurat împreună de cele mai frumoase momente.

Bogdan de la Ploiești, invitatul surpriză de la petrecerea din weekend

Bogdan de la Ploiești a adus distracția în casa Mireasa. Pe ritmuri de manele, fetele au dansat cum au știut mai bine și s-au relaxat alături de partenerii lor. De departe, cea care a dansat cel mai mult a fost Adelina, care s-a remarcat din primele minute.

Aceasta chiar a mărturisit că vrea ca Bogdan de la Ploiești să-i cânte la nuntă.

Bogdan de la Ploiești, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, este noua senzație în materie de muzică de petrecere.

Într-un timp record, tânărul a adunat zeci de milioane de vizualizări, ajungând astfel unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele ai momentului. Interpretul face furori la petrecerile la care este invitat să cânte şi se consideră un artist al noi generaţii de manelişti.

Doamna Daniela, noi atacuri la adresa Adelinei

Doamna Daniela s-a răstit la Adelina. Mama lui Alin credea că iubita fiului său este geloasă pe Alina, cea care ar fi trebuit să doarmă în același dormitor cu concurentul și Costinela.

Adelina s-a supărat și a început să plângă atunci când a auzit că doamna Daniela îi ține partea Alinei. Partenerul său a vrut să o consoleze, dar fata a considerat că și el este de partea ”rivalei”.

”Știi că nu i-au apărarea nimănui.”, i-a spus Alin iubitei sale.

La scurt timp, Alin s-a dus și a vorbit cu doamna Daniela, însă nu a reușit să afle lucruri de care era nemulțumită mama sa. În emisia live de sâmbătă, doamna Daniela a fost din nou acidă la adresa viitoarei sale nunori. Și de această dată, aceasta a apărat-o pe Alina și i-a replicat Adelinei să nu ”mai bată din picior”.

Mireasa 2021, sezon 3. Marian a cunoscut-o pe mama Andreei. Ce i-a spus viitorului ginere... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu au discutat despre familia concurentei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x