Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit prima lună de relație

Potriveală sau nu, toate cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit o lună de relație. Primii care au dat startul sărbătorii au fost Blaze și Izabela.

Cele trei cupluri din casa Mireasa au sărbătorit prima lună de relație
Blaze și Izabela au sărbătorit o lună de relație | Antena 1

Cei doi sunt extrem de apropiați în ultimul timp, iar bărbatul a pus la cale o surpriză de proporții. Și-a așternut gândurile pe o foaie de hârtie, iar Blaze i-a dăruit iubitei sale cele mai frumoase cadouri.

Izabela i-a dăruit și ea o bucurie lui Blaze. Au avut parte de o cină romantică pe terasa casei. Au avut și un tort și flori și cuvintele cu greu pot descrie ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Izabela a avut și ea cadouri personalizate pentru Blaze, iar sentimentele dintre cei doi sunt din ce în ce mai puternice.

Andreea și Marian și-au sărbătorit și ei relația într-un loc aparte. Marian a spus că este prima dată când face așa pentru o fată, iar cuplul lor este extrem de sudat.

S-au sărutat, s-au ținut în brațe și s-au bucurat unul de altul cum au știut mai bine. Marian l-a rugat pe Bogdan să-l ajute cu prepararea unor paste carbonara, preferatele iubitei lui. I-a dăruit flori, tort și un cadou cu totul special.

Andreea și Marian au dormit împreună, aceasta a fost surpriza concurentei.

Liviu și Maria au avut și ei parte de surprize emoționante. După ce concurentul și-a surprins iubita cu un mic dejun pe cinste și o melodie dedicată ei, concurenta s-a pregătit și ea o zi întreagă, iar seara i-a dedicat-o partenerului său. Maria a pus la cale o cină romantică în curte, care l-a surprins pe Liviu până la lacrimi.

Cea care s-a bucurat doar pe jumătate de frumusețea momentului a fost doamna Mari care a spus că tensiunile dintre familii se simt și speră să nu-i afecteze prea tare pe cei doi îndrăgostiți.

Mireasa 2021, sezonul 3. Sărbătoare în casa Mireasa în a doua zi de Paște... Mireasa 2021, sezon 3. Alexandra, sora lui Alin, ironii la adresa insistenței Adelinei de a discuta la hotel cu Alin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x