Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Cum arată clasamentul publicului Galerie
Concurenți Mireasa | Mireasa

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa.

Voturile de pe toate cele 3 platforme s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat.

În aceasta săptămână, s-au înregistrat numeroase voturi pe platforma Mireasa și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Blaze a aflat părerea familiei despre relația sa cu Izabela

Ce concurenți Mireasa au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 12 iunie 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 10 iulie 2021.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Mari. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare. Doamna a primit vestea cu bucurie și spare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Romina și Ionuț, prima noapte petrecută împreună!

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

Locul 1: Fata Săptămânii a fost desemnată Andreea cu 27,93% dintre voturi

Locul 2: Alina cu 20,39% dintre voturi

Locul 3: Maria cu 17,12% dintre voturi

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

Dintre băieții din această săptămână, favoritul fanilor în Gala Mireasa din 10 iulie 2021, a fost desemnat Băiatul Săptămânii, Ionuț cu 23,31 % dintre voturi, în aplauzele tuturor din studio.

Locul 2: Marian cu 19.01 % dintre voturi

Locul 3: Bogdan cu 18,46 % dintre voturi și a fost salvat de la eliminare

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu a primit un mesaj dur de la tatăl său, după ce Doamna Mari i-a cerut să nu se căsătorească ... Mireasa 2021, sezon 3. Cine a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă. Publicul a fost decisiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x