Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ediția din data de 6 martie 2021

Mireasa, reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat, a revenit la Antena 1 cu un nou sezon.

Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ediția din data de 6 martie 2021 Galerie
Mireasa a revenit la Antena 1 cu un nou sezon | Antena 1

În ediția din 6 martie, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 33 de ani, dornici sã îşi gãseascã sufletul pereche, sã lupte pentru a-l cuceri şi sã câştige marele premiu – 40.000 de Euro s-au înscris în competiţie din toate colţurile ţãrii.

Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în prima ediție a sezonului 3

Simona a îmbrăcat o rochie scurtă, cu paiete, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Gazda emisiunii a prezentat casa, a mers în regia de emisie și mai apoi a intrat în casă pentru a aștepta fetele și băieții.

Așa cum o știm, Simona a impresionat cu frumusețea ei. Gazda emisiunii a mizat pe naturalețe la capitolul machiaj și la accesorii, dar și în ceea ce privește podoaba capilară.

Simona a vorbit și despre concurenții din sezonul trecut. Aceasta a spus că se bucură mult pentru cele trei nunti din sezonul trecut și le-a spus telespectatorilor că Bianca și Mihai sunt încă împreună.

Schimbări în regulament în sezonul 3

În prima ediție a sezonului 3 au existat și o mulțime de surprize. De la schimbări în decorul casei și până la schimbări de regulament. Mamele vor primi de la Simona o brățară, iar dacă o fată nu le place, acestea o pot bloca să nu se vadă cu fiul sau nepotul lor timp de o săptămână.

Inelul soacrei e o altă schimbare în sezonul cu numărul 3. În cazul în care un băiat e nehotărât, mama are posibilitatea să-i ofere inelul fetei pe care o vrea drept noră.

Cum vor evolua relaţiile dintre ei, telespectatorii vor putea urmări în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45, la Antena 1.

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Andreea, luați la întrebări de fani. Cum e viața după căsătorie și cum se înțeleg... Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x