Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată

Doamna Daniela a vorbit pe terasă cu fetele și mamele din casă și a spus că dacă Adelina mai stă mult pe lângă Alin, îl va întoarce din drum.

Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată Galerie
Doamna Daniela a spus încă de la început că Adelina este cea care a stat pe lângă fiul ei și l-a sufocat | Antena 1

Și fetele și mamele sunt de acord că Adelina l-a sufocat pe Alin, iar concurenta a răbufnit.

Doamna Daniela a spus încă de la început că Adelina este cea care a stat pe lângă fiul ei și l-a sufocat, iar acesta a cedat la presiunile ei. Alin a venit și el azi în platoul emisiunii și a discutat cu Simona Gherghe.

Doamna Daniela a reacționat mai dur ca niciodată

Doamna Daniela: "Dacă se mai dă Adelina pe lângă el, chiar e bleg."

Concurenta a fost pusă la colț de doamna Daniela și s-au aruncat cuvinte grele. De ambele părți impulsivitatea este cea care dictează. Chiar și Maria a spus că nu așa se procedează cu un bărbat și că insistențele Adelinei nu sunt tocmai de dorit.

Adelina spune și ea acum că a procedat greșit, iar acum este mult mai calmă decât de obicei. Aceasta insistă foarte mult să petreacă o noapte la un hotel din București cu Alin pentru a clarifica lucrurile dintre ei, dar nici familia lui Alin și nici părinții ei nu sunt de acord cu acest lucru.

Doamna Daniela și Adelina, discuții aprinse în ziua de Paște

Între pauzele din emisia live de ieri, Adelina și doamna Daniela au avut mai multe discuții care la un moment dat au escaladat.

Adelina a tot insistat să meargă la hotel cu Alin, dar doamna Daniela a spus că ea nu este de acord cu acest lucru. Mama lui Alin a spus că ea o preferă pe Alina în viața fiului ei.

Cele două au vorbit mult în pauzele publicitare, iar la un moment dat și-au aruncat cuvinte grele. Adelina a izbucnit în lacrimi, iar Alin a încercat să le calmeze pe cele două, dar nu a reușit.

Alin s-a despărțit de Adelina

Cei doi s-au despărțit înainte de gala de sâmbătă, 1 mai 2021. Alin este cel care a luat această decizie. Adelina nu și-a putut stăpâni lacrimile prea mult și asta pentru că ține foarte mult la Alin. Aceasta i-a declarat că îl iubește și că nu își dorește să rupă legătura, însă n-a putut trece neobservată răceala lui din ultima vreme: "Te-ai schimbat după ce ai fost la date".

Alin este de părere că toată legătura dintre ei este forțată: “Mi se pare că e totul forțat. Mama sigur nu te vrea, din ce am vorbit cu ea".

Adelina nu poate accepta decizia lui Alin și încurajarea lui de a cunoaște pe altcineva: "Tu știi ce înseamnă a iubi o persoană? Eu nu vreau pe nimeni altcineva".

Dragostea printre prea multe temeri și incertitudini pare să nu mai iasă la suprafață între cei doi: "Trebuia să renunț demult, de când am avut ocazia", spune Adelina printre lacrimi.

"Nu știu de ce nu pot să văd în tine femei lângă care aș putea să-mi petrec viața", spune Alin.

Mireasa 2021, sezon 3. Alexandra, sora lui Alin, ironii la adresa insistenței Adelinei de a discuta la hotel cu Alin... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu s-au certat pe seama reacțiilor doamnei Mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x