Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză. Doamna Daniela a spus tot ceea ce simte

Doamna Daniela nu a slăbit-o pe Adelina nici în ultimele minute după ce a aflat că aceasta va părăsi competiția. Adelina și mama lui Alin și-a spus ultimele cuvinte, s-au descărcat și nu au lăsat nimic să le scape.

Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză. Doamna Daniela a spus tot ceea ce simte Galerie
Doamna Daniela a pus eliminarea Adelinei pe vina comportamentului fetei | Antena 1

Doamna Daniela a spus că nu este fericită că Adelina pleacă din competiție, cea mai mare dorințe a ei fiind ca ea să plece din casă împreună cu fiul ei. Adelina nu s-a mai abținut și a spus și ea ce crede. Aceasta i-a spus că speră ca acum doamna Daniela să fie mai liniștită după plecarea ei.

Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză

Concurenta nu a ezitat și i-a spus mamei lui Alin că îl așteaptă afară pe iubitul ei și că vor rămâne împreună. Alin a încercat să rezolve conflictul, dar cuvintele nu s-au oprit.

Doamna Daniela a pus eliminarea Adelinei pe vina comportamentului fetei. Aceasta susține că faptul că Adelina a fost extrem de vocală în competiție și acest lucru i-a adus eliminarea. Simona Gherghe i-a spus doamnei Daniela că nu a fost corectă atitudinea ei și că nu reușește să o înțeleagă.

Doamna Daniela i-a reproșat Adelinei și că susținătorii ei i-au făcut farmece ei și familiei sale, dar prezentatoarea tv a încercat să-i explice mamei lui Alin că acest comportament nu este deloc unul frumos.

Ce fată a fost eliminată în Gala din 29 mai

Cei propuși spre eliminare în Gala din 22 mai 2021 au fost Alina, Radu, Adelina și Alin. În urmă cu o săptămână, Simona Gherghe a citit numele celor protejați și a anunțat că vor fi numiți pentru eliminare doar cei care nu au imunitate.

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să se decidă ce concurent o să părăsească casa Mireasa în gala din 29 mai 2021. S-a votat intens, iar decizia a fost luată. Emoțiile și teama celor patru concurenți s-au resimțit în platoul emisiunii, iar colegii au stat cu sufletul la gură să afle cine o să plece în această săptămână.

Alin a fost pe locul patru și a rămas în competiție, pe locul trei rămâne Radu, iar pe locul doi la voturile publicului a fost Alina. Adelina fiind cea care părăsește casa Mireasa în gala din 29 mai 2021.

Alin a fost votat în proporție de 0,84% voturi. Radu a fost votat în proporție de 8,91%. Alina a fost votată în proporțe de 43,95%, iar Adelina a fost votată în proporție de 46,28%.

Adelina a intrat în direct prin telefon

Petrecerea de sâmbătă a venit cu o surpriză pentur băieți. În casă au venit două dansatoare, de care Alin s-a lipit imediat. Acesta a dansat cel mai mult cu una dintre ele, Sandra, după cum spune chiar el că se numește.

Cei doi s-au distrat de minune și chiar au dansat mai toată seara. Alin i-a spus dansatoarei că a fost o ispită reușită, iar la final fata i-a spus că poate se vor vedea aseară. Radu a spus că a fost cea mai reușită petrecere de până acum. Alin le-a spus însă la discuții pe terasă că fetele aveau lavaliere și erau venite pentru el.

Adelina a intrat în direct prin telefon în emisia live și a spus că îi roagă pe toți că nu-l mai judece pentru dansul cu animatoarea. După cuvintele acestea, Adelina a primit aplauze din partea tuturor celor din casă. Aceasta i-a spus iubitului ei că îl iubește mult, că îl așteaptă afară și că nu renunță la relația lor.

Adelina a declarat că este dezamăgită și uimită de tot ceea ce a aflat după ce a ieșit afară și că Alin a fost mințit în scrisori.

Mireasa 2021: Prima reacție a Adelinei după dansul lui Alin cu animatoarea. Ce mesaj i-a transmis iubita sa din afara co... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu, din nou în centrul unui conflict. Doamna Mari îi spune fiului să pună punct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x