Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Foștii concurenți s-au întors în casa Mireasa. Cine a venit la petrecerea de sâmbătă seara

La petrecerea de sâmbătă seara, foștii concurenți au revenit în casa Mireasa. După multe îmbrățișări și o primire ca la carte, a urmat o petrecere de pomină.

Mireasa 2021, sezonul 3. Foștii concurenți s-au întors în casa Mireasa. Cine a venit la petrecerea de sâmbătă seara Galerie
Emil a venit cu iubita sa la ultima petrecere din casa Mireasa | Antena 1

Radu, Deea, Emil și iubita sa, Roxana, au fost concurenții care au revenit în casa Mireasa. S-a dat rapid startul petrecerii, iar bucuria a devenit scopul tuturor.

Foștii concurenți s-au întors în casa Mireasa

Emil a vebit cu iubita sa la ultima petrecere din casa Mireasa. Doamna Daniela s-a bucurat cel mai mult să-i vadă și le-a spus că vor face împreună copii foarte frumoși. S-a discutat mult, iar în emisia live Simona Gherghe a vrut să le afle părerea.

Izabela s-a bucurat mult să o revadă pe Deea, Maria o aștepta pe Ruxi, dar din păcate ea nu a ajuns, Roxi a venit și ea, iar Emil este extrem de fericit acum că și-a găsit marea dragoste.

Iubita lui Emil a stat de vorbă cu Alina. Cele două au discutat față în față și și-au spus ce aveau pe suflet. Liviu a fost cel care a dat curs subiectului, iar în emisia de azi, Maria a spus că nu vrea ca iubitul ei să discute aceste detalii.

Cum a arătat clasamentul în gala din 24 iulie

Publicul a decis cine ocupă locul de fata saptamanii, mama saptamanii, și baiatul saptamanii.

Ultimul clasament înainte de marea finală a fost anunțat de Simona Gherghe. Pentru ultima săptămână din acest sezon mama săptămânii a fost desemnată în persoana doamnei Malvina. Pe locul al cincilea, în clasamentul băieților, este Alin. Pe locul 4 este Bogdan, pe locul 3 este Blaze, pe locul al doilea este Liviu, iar băiatul săptămânii este Marian.

Fata săptămânii este Andreea, pe locul al doilea este Maria, pe locul al treilea în top este izabela, pe locul al patrulea este Anamaria, urmată de Alina. Cosmina se află pe ultimul loc în clasamentul publicului.

Marea Finală Mireasa sezon 3 va avea loc pe data de 1 august 2021. Simona Gherghe a făcut anunțul pe data de 1 iulie 2021.

"Este un sezon care a avut un parcurs extraordinar. Cei care vor să-și unească destinele o vor face într-o zi de duminică, pe 1 august", a afirmat atunci Simona Gherghe.

Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala din 24 iulie. Cine sunt mama, fata și băiatul săptămâni... Când este Finala Mireasa sezonul 3. La ce oră va începe și cum pot fi votați finaliștii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x