Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu, luat deoparte de Simona Gherghe pentru a lămuri trecutul

Simona Gherghe i-a luat deoparte pe Liviu și pe doamna Mari pentru a discuta împreună ce s-a vorbit despre el la Mireasa: Urzeala soacrelor.

Liviu, luat deoparte de Simona Gherghe pentru a lămuri trecutul Galerie
Simona Gherghe i-a luat deoparte pe Liviu și pe doamna Mari pentru a discuta împreună ce s-a vorbit despre el la Mireasa: Urzeala soacrelor | Antena 1

Declarațiile despre Liviu au venit din partea fostei sale soții, din partea foștilor socri și din partea mamei sale vitrege. Cea care a avut multe acuzații la adresa lui Liviu a fost femeia cu care aceasta a fost căsătorit.

Fosta soție a lui Liviu a declarat pentru Antena Stars, la Urzeala Soacrelor că acesta s-a purtat urât cu ea, că ei îi promitea familie și copii, dar el avea de fapt alte planuri. Aceasta o acuză și pe doamna Mari că ea știa de relațiile extraconjugale ale fiului ei, dar nu îi lua deloc apărarea soacrei sale.

Liviu, luat deoparte de Simona Gherghe

Fosta soție o acuză că i-a cheltuit banii și că visa numai la mașini și casă. Fostul socru a mai spus că fiica a fost agresată de Liviu, dar că aceasta l-a iubit foarte mult și i-a fost teamă să-l părăsească.

După difuzarea materialului, doamna Mari și-a rugat fiul să nu intre deloc în acest subiect. Întrebat de Simona Gherghe, Liviu a declarat că a înșelat-o pe fosta sa soție, dar nu a existat vorba despre niciun fel de violență domestică.

Cea care i-a luat apărarea lui Liviu în emisiunea de pe AntenaStars este mama vitregă a lui Liviu. Aceasta a intrat și azi în legătură directă prin telefon și a spus că a decis să spună adevărul. Mariana Olteanu a vrut să spună totul despre relația lui Liviu.

Aceștia au aflat că partenera lui avea o meserie nu tocmai bine văzută. Mama vitregă a lui Liviu spune că fosta sa soție se prostitua, iar concurentul știa acest lucru. Liviu a declarat că el nu știa cu ce se ocupă, tot ce îi spunea era că pleacă la lucru în Spania la frații lui.

Care este adevărul doar Liviu știe. Doamna Mari l-a rugat pe fiul ei să nu mintă, dar să nici nu răspundă acestor acuzații care i se aduc. Concurentul declară în continuare că nu știa nimic și că nu este surprins deloc de ceea ce se întâmplă.

În timpul în care Liviu a fost luat deoparte, Maria a stat deoparte pe terasă și a plâns.

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan, întâlnire surpriză cu Alina... Mireasa 2021, sezon 3. Ioana, mama Mariei, intervine după dezvăluirile făcute de mama vitregă a lui Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x