Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale

Izabela și Maria sunt în conflict, iar acest lucru a atins punctul culminant azi. Maria a fost pusă la punct de doamna Badaric.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon. Ce i-a spus fetei sale Galerie
Izabela și Maria sunt în conflict, iar acest lucru a atins punctul culminant azi | Antena 1

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon azi în emisiune și a dorit să îi spună Mariei ce are pe suflet. Aceasta și-a încurajat fiica și a rugat-o să nu mai plângă.

De asemenea, mama Izabelei i-a transmis acesteia să facă exact ceea ce simte, să nu mai asculte la cei din jur și să nu se lase influențată de nimeni și nimic.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon

Punctul culminant al tensiunilor dintre cele două a fost atins azi, după ce Maria a mers într-o seară în casa băieților și i-a pupat pe toți băieții, inclusiv pe Blaze spunând că așa a rugat-o Izabela. Acest lucru a deranjat-o pe Iza, l-a deranjat pe Blaze și a condus și la o discuție între Maria și Liviu.

Izabela a plâns de mai multe ori în emisiune azi și a spus că cel mai mult a deranjat-o atunci când Maria a spus despre ea că este o femeie ușoară. Maria a făcut referire la faptul că Iza s-a sărutat cu Liviu, dar mai apoi l-a refuzat și s-a orientat spre Blaze.

Mama Izabelei a intrat în direct prin telefon și i-a interzis Mariei să mai vorbească urât despre fiica sa. Doamna Badaric i-a cerut Izabelei să nu mai plângă și să o evite pe cât de mult posibil pe Maria, mai ales că aceasta a amenințat-o și că o bate.

Ce părere are mama Izabelei despre conflictele pe care le are fiica sa

Mama Izabelei, doamna Ramona, a discutat la Urzeala Soacrelor despre conflictele în care fiica sa a fost implicată în competiția Mireasa.

”Izabela a pornit cu stângul, din păcate. Nu vreau să mă repet, Izabela a simțit o atracție pentru Liviu, dar și-a dat seama că nu e ceea ce vrea. Mie îmi place ce văd. (...) Dacă își spune punctul de vedere, asta nu înseamnă că se ceartă. Dacă ați văzut pe Antenaplay, Izabela avea o discuție cu Adelina, pe un ton calm. A intervenit Maria și atunci normal că a explodat.

Hai să fim oameni. Nu poți să fii calm când vezi că cineva se bagă peste tine în discuții. Maria era nevinovată în toată situația aia?! Maria a fost cea care a început. Eu nu țin cu nimeni.”, a spus mama concurentei despre conflictul acesteia cu Maria și Adelina, la Antena Stars.

Mireasa 2021, sezonul 3. Burlacul Andi a venit în casa fetelor... Mireasa 2020, sezon 2.Claudia Shik, apariție încântătoare pe micile ecrane. A purtat o salopetă mulată, cu un decolteu g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x