Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu au discutat despre familia concurentei

Maria și Liviu au discutat la petrecerea de sâmbătă ce se va întâmpla atunci când vor ieși din competiție. Cei doi au discutat chiar și despre familia Mariei și au ajuns la o singură concluzie.

Aceasta nu poate înțelege ce se întâmplă cu familia ei și de ce l-au judecat pe Liviu înainte să-l cunoască Galerie
Liviu și Maria s-au gândit unde se vor muta după ce vor ieși din emisiune | Antena 1

Maria l-a ales pe Liviu și spune că dacă cei din familia ei nu îl vor accepta pe Liviu, ea va renunța la tot și va merge oriunde alături de bărbatul cu care vrea să-și petreacă viața.

Maria și Liviu au discutat despre familia concurentei

Liviu și Maria s-au gândit unde se vor muta după ce vor ieși din emisiune. Cei doi s-au decis să stea în București, unde Liviu are multe concerte după ieșirea din emisiune. Maria și-a amintit și de familia ei și are câteva gânduri care nu-i dau pace.

Aceasta nu poate înțelege ce se întâmplă cu familia ei și de ce l-au judecat pe Liviu înainte să-l cunoască. Maria pare extrem de sigură pe ceea ce simte și i-a spus lui Liviu că va renunța la familia ei și va rămâne cu el dacă părinții ei sunt în continuare împotriva iubitului ei.

Liviu a asigurat-o pe Maria că mama lui le va fi mereu alături și va avea grijă să le fie bine.

Prima cerere în căsătorie în casa Mireasa

Maria a stat 24 de ore în zona neutră săptămâna trecută. Nu a fost în casa Mireasa, dar nici nu a plecat acasă. Timpul i-a fost alocat pentru a lua o decizie în ceea ce privește viața sa. Simona Gherghe a spus că fiecare concurent are acest drept în momentul în care se află într-o situație limită.

Alegerea Mariei de a părăsi casa Mireasa a adus multă durere în sufletul lui Liviu. Acesta a considerat că fosta lui iubită nu se va mai întoarce și a spus că nu o va mai căuta pentru că nu a interesat-o de sentimentele lui. Blaze și Marian au stat mereu alături de Liviu și au încercat să-l ajute.

Liviu a avut de ales dacă vrea să meargă să o vadă pe Maria la hotel, iar decizia lui a venit pe loc. A mers să discute cu femeia pe care o iubește. Concurentul s-a pregătit, a luat flori, inelul primit de la fani și i-a bătut Mariei la ușă. Mai apoi au coborât la restaurant, Liviu i-a dat surprizele, dar ce a urmat este greu de descris în cuvinte.
Liviu a cerut-o în căsătorie, iar Maria i-a spus că-l iubește mult și că din acest motiv își dorea să-l părăsească, pentru că nu se gândise la acest lucru. Maria i-a spus că ea a crezut că se joacă cu ea, iar Liviu a completat și a spus că este prima dată când își dorește așa ceva cu adevărat. Cei doi au rămas toată noaptea la hotel.

După noaptea cu Liviu, Maria a spus că s-a reîndrăgostit de Liviu și că a descoperit un al bărbat minunat și dulce precum un copil.

Mireasa 2021, sezonul 3. Bogdan de la Ploiești, invitatul surpriză de la petrecerea din weekend... Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan susține că Alina i-a arătat un bilețel în duș, dar concurenta neagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x