Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria

Alina și Valentin au avut o discuție separată și au vrut să lămurească lucrurile dintre ei. Valentin și-a dorit să o asculte pe Alina pentru a înțelege de ce pune paie pe foc în fiecare cuplu.

Mătușa lui Valentin l-a rugat pe acesta să înceteze cu Alina și să-i acorde mai multă atenție Anei Galerie
Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria | Antena 1

Valentin a ascultat-o pe Alina, dar mai apoi a spus la testimonial că nu a ascultat și nu a luat nimic în serios din ce a spus concurenta. Acesta a numit-o instigatoare.

Valentin a discutat cu mătușa lui

Valentin a discutat cu mătușa lui despre Alina și Anamaria și au încercat să elucideze misterul din jurul ei. Mătușa lui Valentin l-a rugat pe acesta să înceteze cu Alina și să-i acorde mai multă atenție Anei.

Aceasta și-a rugat nepotul să "pună paie pe foc" și să ducă mai departe relația lui cu Anamaria. Ea crede că Ana este o femeie educată, cu mult bun simț, care cu siguranță nu îl va dezamăgi niciodată.

Valentin și Ana sunt într-o relație de cunoaștere și lasă lucrurile să meargă mai departe în ritmul lor, fără să grăbească nimic.

Ce spune Valentin despre Anamaria

Valentin se află în cunoaștere cu Anamaria, iar cei doi au avut parte și de o întâlnire romantică. Toată casa este cu ochii pe ei, iar Valentin consideră că lucrurile merg bine și că o posibilă relație poate exista în viitorul apropiat.

Valentin spune că Ana este extrem de atentă la nevoie lui și că în ea vede siguranța unei femei asumate. Ana nu vrea să-și dea cu părerea despre nimic din ce se discută în casă despre ea și îl lasă pe Valentin să-și formeze singur o părere despre ea.

Blaze, dezvăluiri despre legătura amoroasă care l-a marcat. Concurentul recunoaște că nu a încheiat definitiv fosta rela... Mireasa 2021, sezonul 3. Burlacul Andi a venit în casa fetelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x