Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana au avut prima ceartă în cuplu. Ce o deranjează pe concurentă

Ana și Alex au avut o primă ceartă în cuplu și pare că totul a plecat de la monotonie. Concurenta nu a mai stat pe gânduri și i-a spus iubitul ei tot ce o deranjează.

Ana și Alex au avut o primă ceartă în cuplu și pare că totul a plecat de la monotonie

Antena 1

Ana este o fire impulsivă și după ce cu o zi înainte de petrecere au stat numai împreună și l-a simțit pe Alex plictisit, concurenta i-a atras atenția și a fost sinceră cu iubitul ei. Întrebată azi de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, Ana și-a dat seama că nu a avut deloc dreptate cu ce a spus.

Alex și Ana au avut prima ceartă în cuplu

Alexandru spune că cel mai probabil trăirile Anei vin din faptul că nu este la picioarele ei și că nu face doar ce vrea ea. Concurentul a mai spus că cel mai probabil Ana l-a comparat cu foștii parteneri și nici lui nu i-a plăcut acest lucru.

Ana: "Dacă intru într-o relație, îmi doresc certitudine, dovezi."

Roșcata i s-a confesat Elei și i-a spus acesteia că i-a demonstrat prin fapte ce simte față de ea, doar că ea are nevoie și de vorbe, nu doar de fapte. Cele mai mari incertitudini ale Anei sunt legate de faptul că Alex este foarte singur pe ea, nu o impresionează doar sărutările și atingerile lui.

Ana le-a spus fetele că a fost obișnuită diferit în trecut și nu știe să se comporte să aștepte ceva din partea unui băiat. În trecut, ei i s-a oferit totul pe tavă de la bărbații din jurul ei.

O fată și doi băieți intră în cursa pentru eliminare

Fetele și băieții de la Mireasa sezon 4 au făcut nominalizări. Iată cine sunt concurenții care sunt propuși pentru eliminare.

Fetele au ales ce băiat nu mai doresc în casa Mireasa sezon 4, după ce au aflat care sunt tinerii care au imunitate. Alexandru, Petrică și Victor sunt cei care au primit imunitate din partea publicului.

Iată ce au nominalizat concurentele de la Mireasa sezon 4:

Raluca - Seba
Ana - Marius
Alina - Marius
Andrada - Seba
Adelina - Ion
Ela - Marius
Maria - Seba

”Nimeni nu se aștepta la egalitate”, a zis Victor. ”A fost pentru că trebuia să nominalizez pe cineva. Sebi are potențial, o să-și găsească pe cineva. Marius se cam joacă, nu a fost cu răutate. Chiar îmi pare rău”, a zis Ana.

”Este un băiat bun, nu este tiparul meu de bărbat”, a zis și Ela. ”Consider că Ion nu are ce căuta la această emisiune. E foarte răutăcios și trebuie să plece acasă”, a spus și Adelina.

Iată pe cine au nominalizat băieții de la Mireasa sezon 4:

Petrică - Adelina
Alex - Adelina
Seba - Maria
Marius - Adelina
Ion - Adelina
Victor - Adelina

”Abia au așteptat să ies din top ca să facă lucrul acesta. M-am așteptat să primesc toate voturile”, a zis Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și-a schimbat din nou look-ul. Fosta concurentă nu mai arată așa cum o știu mulți... Mireasa 2021, sezonul 4. Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă. Concurentul este indecis...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Ultimele știri
x