Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana s-au logodit. Totul s-a întâmplat în emisia live

Alex a făcut un material video și i-a spus Anei că este semnul lui de la Dumnezeu. Concurentul a spus că Ana este femeia perfectă pentru el și este femeia la care visa.

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana s-au logodit. Totul s-a întâmplat în emisia live Galerie
Cei doi formează un cuplu de numai 2 luni | Antena 1

Cei doi formează un cuplu de numai 2 luni, dar Alex spune că are sentimente pentru ea și că Ana i-a fost predestinată. Alex i-a spus Te iubesc Anei pe materialul video și mai apoi a cerut-o în căsătorie cu un inel superb, direct în emisia live.

Alex și Ana s-au logodit

Concurenta a tremurat de emoții, a zis că nu-i vine să creadă ceea ce i se întâmplă și s-au pupat minute în șir. Alex i-a adus Anei un buchet imens de trandafiri albi.

Alex: "Acel 5% l-am simțit după task-ul cu cabina telefonică."

Tatăl Anei a sunat imediat după cererea în căsătorie. Acesta a spus că este extrem de emoționat și a declarat că le este alături în fiecare clipă și în fiecare moment. Domnul Pungă l-a felicitat pe Alex pentru comportamentul lui și pentru felul în care o tratează pe Ana.

Alex: "În momentul de față spun că ești femeia la care visam. Să te găsesc mi-a fost predestinat."

Tatăl lui Alex a intrat și el în direct în emisia live. Domnul Brebenoiu a spus că îi iubește pe amândoi și că le urează tot binele din lume.

Alex și Ana, a treia cerere în căsătorie din casa Mireasa.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a primit o altă scrisoare de la susținători. Ce a aflat John... Mireasa, sezonul 3. Maria a explicat de ce poartă inel de logodnă, după situația delicată cu Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x