Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a fost la un date cu Seba și a încălcat regulamentul

Amalia și Sebastian au mers la o întâlnire. Aceasta a cerut un telefon și a sunat-o pe mama sa.

Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia a fost la un date cu Seba și a încălcat regulamentul Galerie
Amalia a explicat că a mințit-o pe mama sa pentru că sunt anumite probleme pe care nu le poate divulga pe post | Antena 1

Camerele de filmare au înregistrat tot și toată conversația. Concurenta a spus că a fost pusă de echipa de producție să facă anumite gesturi față de Marius și că a semnat un contract și e nevoie de subiecte în emisiune.

Amalia a fost la un date cu Seba

Mama concurentei a rugat-o să nu se mai apropie de Marius și i-a spus să nu bârfească pentru că este filmată non-stop.

Întrebată de Simona Gherghe cum a procedat, Amalia a spus că a cerut un telefon de la o doamnă și conversația a fost purtată la baie. Prezentatoarea i-a cerut explicații și despre ce a spus în legătură cu contractul. Nimeni din casă nu a mai confirmat că emisiunea este organizată după un scenariu.

Amalia a explicat că a mințit-o pe mama sa pentru că sunt anumite probleme pe care nu le poate divulga pe post. Mama Amaliei a intrat în legătură directă în emisia live și a spus că cel mai probabil fiica sa a mințit pentru că știa că comportamentul ei din emisiune îi va deranja pe cei din familie.

Sancțiunea Amaliei pentru că a încălcat regulamentul este că a intrat în cursa de eliminare din această săptămână alături de Marius, Seba și Adelina.

Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius au mers împreună la un date. Cum a fost și ce au discutat cei doi... Mireasa 2021, sezon 4. Mama Elei, mesaj pentru doamna Ioana. Spiritele s-au înscins la Capriciile Iubirii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x