Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion. Ce i-a scris fosta concurentă

După despărțirea de Raluca și atunci când Carmen a părăsit competiția, Ion s-a declarat interesat de Carmen. 

Mireasa 2021, sezonul 4. Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion. Ce i-a scris fosta concurentă Galerie
Concurentul a fost foarte fericit atunci când a citit rândurile de la Carmen | Antena 1

Fosta concurentă i-a spus lui Ion că îi mulțumește pentru toate cuvintele frumoase pe care le-a spus despre ea. Concurentul a fost foarte fericit atunci când a citit rândurile de la Carmen și s-a exteriorizat prin dans chiar dacă Raluca era de față.

Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion

Ion a mers și a vorbit pentru Antena Play și i-a transmis un mesaj frumos. I-a mulțumit pentru susținere și i-a urat o seară nemaipomenită. Raluca a spus că este deloc curioasă de ceea ce se întâmplă cu Ion și cu Carmen.

Carmen a mai spus că nu-l mai vede ca pe un frate și că este "pe drum spre el". Alexandru crede că fosta concurentă a vrut să-i transmită de fapt că va reintra în competiție.

Concurenta a intrat în direct în emisia live și a spus că este acasă și că nu va reveni în competiție. Cu Ion va discuta atunci când acesta va ieși din casă și că preferă să stea acasă să-și rezolve problemele. Carmen crede în destin, a spus că-l așteaptă și că-l va susține până la final.

Ion i-a zis lui Carmen că vrea să o cunoască mai bine

După ce s-a despărțit de Raluca de la Mireasa sezon 4, Ion i-a zis lui Carmen că vrea să înceapă o cunoaștere cu ea. Inițial, fata a refuzat, dar a trimis o scrisoare o zi mai târziu.

”Ești prea de tot să pleci. Trebuia să plec eu mai bine. Nu-mi vine să cred.”, a zis Ion, imediat după ce s-a anunțat că fata va fi eliminată.

”Am o stare proastă că nu am simțit nicio chimie cu nimeni. Am simțit puțin cu Seba. După al doilea date eram sigură că nu e ce-mi doresc”, a zis Carmen la testimonial.

Puțin mai devreme, Ion le spunea băieților că vrea să înceapă o cunoaștere cu Carmen. A mers la camere și a vorbit.

”Păi urma să vorbesc cu ea. Stai vă vezi. Vreau să dau și eu un mesaj producției. Vreau să rămână aici pentru mine, să începem o cunoaștere.”, a spus Ion la cameră.

Mai târziu, în timp ce o ținea de mână, Ion și-a expus sentimentele de față cu toată lumea.

”Mie nu-mi convine deloc că pleci. Vreau să intru într-o cunoaștere cu tine dacă vrei și eu. Eu nu aș vrea deloc să te las să pleci. Dacă ești de acord, o să zic în live. Am vrut să închei înainte de a începe ceva.”, a zis Ion.

Carmen a refuzat și a afirmat că nu crede faptul că ar putea fi împreună. Atunci, el a declarat că îi respectă decizia și că nu i-ar mai da drumul din îmbrățișare.

Mireasa 2021, sezonul 4. John, noul concurent pe care fetele singure din competiție îl așteaptă cu nerăbdare... Mireasa 2021, sezonul 4. Maria și Marius, comportament la limita regulamentului. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x