Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce se întâmplă cu Maria și Marius acum. Cei doi au vorbit deschis despre căsătorie

Maria și Marius, cuplul care a refuzat să se căsătorească în Finala sezonului 4 Mireasa, au fost invitați în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, acolo unde au vorbit despre stadiul relației lor. Ce spun cei doi despre o posibilă căsătorie, dar și despre copii.

colaj de fotografii cu maria si marius la antena stars Galerie
Maria și Marius, cuplul care a refuzat să se căsătorească în Finala sezonului 4 Mireasa, au fost invitați în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, acolo unde au vorbit despre stadiul relației lor. Ce spun cei doi despre o posibilă căsătorie, dar și despre copii. | Antena Stars

Cei doi par extrem de uniți și mărturisesc că în prezent nu mai au nicio teamă unul față de celălalt, iar perspectiva unei relații din ce în ce mai sudate este aproape. La o lună după ce au părăsit casa Mireasa, cei doi se văd deja în viitor, pentru mult timp de acum încolo.

“Nu mai am nicio reținere, dacă ne-am reținut cu greu și în casă, după cum s-a văzut, dar acum..”, spune Marius.

Ce spun Maria și Marius despre căsătorie și despre copii

Andrei Ștefănescu l-a întrebat pe bărbat dacă este sigur în momentul de față că Maria este femeia alături de care vrea să se căsătorească, iar acesta a răspuns: “Cu siguranță! De la început am simțit că ea este ce trebuie”.

“Încă nu ne-am gândit la o căsătorie, încă ne mai gândim. Adică nu ne grăbim, știu că noi am discutat despre treaba asta”, mărturisește Marius, care deși o vede pe Maria femei alături de care vrea să se căsătorească, nu se grăbește în a face pasul cel mare.

“Noi acum cât locuim împreună ne-am dat seama unul de celălalt, e altceva când stai în casă și stai tot timpul!”, îl completează Maria.

Citește și:

Prezentatorul TV a pus o întrebare legată și de posibilitatea celor doi de a avea un copil, dar cuplul a fost vehement și a spus “Nu”.

Maria mărturisește că prima dată își dorește să se căsătorească și după să aibă un copil, chiar dacă Marius este puțin mai relaxat: “Dacă e să fie… Pentru că nu știi când poate veni. Nu ne ferim, pentru că un copil este binevenit oricând”, spune Marius în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezon 3. La două zile după ce a explicat motivele divorțului de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui domn misterios

Cum s-a format cuplul Maria- Marius de la Mireasa sezon 4

Maria și Marius de la Mireasa sezon 4 s-au declarat un cuplu în ediția din 19 octombrie 2021. Deși tare vorbăreț când se afla doar în preajma iubitei sale, în live i-a fost greu să vorbească.

În livingul băieților, pe canapea, Marius o tachina pe Maria. La scurt timp, s-a gândit să o întrebe dacă vor să se declare un cuplu. Curioasă, concurenta a vrut să știe dacă asta ar schimba ceva între ei. El a negat, iar Maria a părut mai încântată.

Citește și: Mireasa sezon 3. Ce relație este între Alina și Ionuț, după ieșirea din emisiunea Mireasa: "Mergem la munte"

Cu toate acestea, i-a mărturisit că a auzit de la mai multe perechi că viața lor s-a schimbat după oficializarea relațiilor și nu în bine. După difuzarea materialului, Maria și Marius au fost întrebați dacă formează un cuplu. ”Eu nu mai zic nimic”, a spus fiul doamnei Eugenia, în timp ce acesta a zis un ”Da” clar.

Citește și: Mireasa sezon 3. Maria Roman vorbește despre motivul real al divorțului de Liviu Olteanu. Ce a dus la despărțire

Nici Maria nu a vrut să ia cuvântul, însă în cele din urmă s-au declarat o pereche. La câteva săptămâni, ei s-au logodit, însă nu au dorit să se cunune în Marea Finală Mireasa din 19 decembrie 2021.

Mireasa sezon 3. La două zile după ce a explicat motivele divorțului de Liviu, Maria s-a pozat în compania unui domn mis... Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x