Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: Nu am simțit demult ce simt acum! Cei doi s-au copleșit cu săruturi

Uneori cele mai simple lucruri sunt și cele mai prețioase. Petrică și Ela s-au retras pentru a se cunoaște mai bine, iar el i-a făcut un cadou special. ”Nu am simțit demult ce simt acum!”, a spus Petrică.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: Nu am simțit demult ce simt acum! Cei doi s-au copleșit cu săruturi Galerie
Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: "Nu am simțit demult ce simt acum!" Cei doi s-au copleșit cu săruturi | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Petrică și Ela sunt fericiți și par să știe de la sine că se potrivesc unul pentru celălalt. Petrică a luat-o deoparte pe Ela și i-a spus pe un ton mai serios că vrea să discute ceva important cu ea, însă când a intrat în cameră acesta i-a întins un buchet superb de flori.

"Hai că oricum vreau să vorbim. Să stabilim niște chestii. Nu-mi plac unele lucruri. Nu-mi place faptul că nu am putut să-ți ofer o floare și știu că ți-ai fi dorit o floare demult", îi spune Petrică.

"Cât timp m-am rugat eu să-mi scoată Dumnezeu în cale o fată care să mă merite și pe care să o merit", îi mărturisește Petrică, sentiment pe care și Ela îl împărtășește: "Și eu mi-am dorit să întâlnesc un om deosebit, așa ca tine. Și îi mulțumesc lui Doamne-Doamne pentru tine".

Ela i-a mulțumit în felul său lui Petrică. I-a spus, l-a îmbrățișat, l-a sărutat, iar el a continuat să-i răspundă la fel: "Mulțumesc și eu pentru că exiști și pentru că ești lângă mine. (...) N-am simțit demult ce simt acum".

Ela: "Suntem unul pentru celălalt".

Ce părere are doamna Iona, după ce a văzut imaginile

Doamna Ioana a privit tot momentul la Capriciile Iubirii de la Antena Stars, iar Gabriela Cristea, la final a întrebat-o ce părere are: "Se iubesc, ce să mai zic... Eu am zis că se grăbesc, dar na! Eu nu m-am grăbit".

Potrivit cuvintelor doamnei Gabi, doamna Ioana a spus că nu o place pe Ela și că aleasa inimii sale este în Maramureș. Doamna Ioana și Petrică au stat de vorbă cu ceva timp în urmă, iar mama a spus răspicat că Ela nu este pentru el. Petrică a susținut că el știe ce îi trebuie, dar doamna Ioana i-a menționat din nou că niciuna dintre concurente nu este gata de căsătorie.

Ela de la Mireasa sezon 4 s-a bucurat să-l descopere pe tânărul Petrică. Cei doi au decis că vor să se cunoască mai bine. Într-o discuție cu Maria, Ela a spus ce apreciază la Petrică, cel pe care a reușit să-l redescopere.

”Caracter, comportament, nu ai ce să-i reproșezi lui Petrică. E ce trebuie. Pentru mine el nici nu a existat până aseară. Toate ziceam că e băiat cu bun simț, cu respect. Aseară am stat puțin de vorbă cu el, am văzut niște chestii.”, a zis Ela.

Cine este Petrică de la Mireasa sezon 4

Petrică Nemeș are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Citește și:

Mireasa 2021, sezonul 4. Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă. Concurentul este indecis... Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Adelina s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x