Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă. Concurentul este indecis

Marius a fost mai mult trist la petrecerea de sâmbătă seara. Concurentul a dansat cu Alina, dar mai apoi a căutat orice variantă pentru a se apropia de Maria.

Mireasa 2021, sezonul 4. Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă. Concurentul este indecis Galerie
Marius o vrea pe Maria pentru el și în afara casei | Antena 1

După ce a întrebat-o dacă poate sta lângă ea, concurentul i-a mărturisit Mariei că a visat-o. În tot acest timp, Amalia a stat de vorbă cu Ionuț, iar cei doi au discutat mult despre nominalizarea Adelinei spre eliminare.

Comportamentul lui Marius la petrecerea de sâmbătă

După ce a câștigat un concurs organizat în casă, Marius i-a spus Mariei că a ales-o pe ea pentru un date în doi. Concurenta s-a arătat surprinsă și i-a mulțumit pentru că își dorește foarte mult să iasă din casă.

În emisia live de azi, Marius i-a spus Simonei Gherghe că nu a ales-o pe Amalia la date pentru că nu simte să se apropie mai mult de ea față de cât a făcut până acum. Față de Maria încă nu știe ce simte. Maria a spus în direct că s-a bucurat că a fost aleasă de băiat și că a ieșit câteva ore din casă.

Marius a spus în fața băieților că nu simte nimic față de Amalia. Acesta a continuat mai apoi mărturisirile față de Victor și i-a spus iubitului Andradei că nu simte nimic față de Amalia, că nu se simte atras și că o vrea pe Maria, îl atrage din toate punctele de vedere.

Marius o vrea pe Maria pentru el și în afara casei, concurenta fiind singura pe care o consideră demnă de iubita sa în afara casei. După ce Amalia a văzut imaginile, aceasta a avut și prima reacție.

Amalia a spus despre Marius că nu este ceea ce își dorește ea, că nu-i poate oferi siguranța zilei de mâine, lucru de care ea are mare nevoie.

Marius: "Nu mă vedeam în niciun fel de relație cu Amalia."

După întâlnirea de azi, Marius a declarat că el și Maria sunt din nou într-o cunoaștere.

Marius și Amalia, la limita încălcării regulamentului

Marius și Amalia au încearcat să se cunoască mai bine. Cei doi tineri au fost în cunoaștere, însă au ajuns să aibă gesturi care au trebuit blurate.

Marius și Amalia s-au atins pe sub pilotă, în dormitorul unde fata doarme. Cei doi s-au îmbrățișat și, la un moment dat, topul fetei a alunecat încât imaginile au trebuit blurate pentru a putea fi difuzate.

Doamna Eugenia a explicat și de ce nu o vrea pe Maria în preajma lui Marius: ”Eu o cunosc pe Maria, stând cu ea în casă, e și zodia mea, pune suflet și, exact cum spuneam, el nu a venit să se însoare și nu voiam să fie ea rănită. Cam asta am vrut eu să-i spun.”.

”Nu am venit cu gândul să mă însor. Am venit să-mi încerc să-mi fac o relație”, a zis și Marius.

Mireasa 2021, sezonul 4. Alex și Ana au avut prima ceartă în cuplu. Ce o deranjează pe concurentă... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce surpriză i-a făcut Petrică, Elei: Nu am simțit demult ce simt acum! Cei doi s-au copleșit cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x