Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să își voteze Mama, Fata și Băiatul Săptămânii, iar gala din 23 octombrie a fost una cu emoții.

Telespectatorii au votat intens și în această săptămână, iar concurenții au așteptat cu sufletul la gură să vadă clasamentul. Emoțiile și presiunea nu au lipsit din peisaj, iar așteptarea a fost una foarte grea pentru cei din casa Mireasa.

După ce au fost analizate foarte bine momentele din aceasta săptămână plină de surprize, Simona Gherghe a fost cea care a anunțat spre finalul Galei din 23 octombrie care sunt preferințele publicului.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 23 octombrie 2021

După ce Simona a declarat stop vot, ea a anunțat cine sunt Mama, Fata și Băiatul Favoriți în Gala Mireasa din 23 octombrie 2021.

Publicul a început să cunoască fiecare concurent în parte și a urmărit în amănunt fiecare moment din emisiune.

Timpul a trecut foarte repede în casa Mireasa, iar concurenții au început să lege relații extrem de speciale, lucru care nu poate fi trecut cu vederea de către cei din fața micilor ecrane.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Elena. Aceasta s-a remarcat în ochii telespectatorilor și a fost votată în număr cât mai mare.

Doamna a primit vestea cu bucurie și se pare că este mândră de faptul că telespectatorii au ales-o ca favorită dintre toate mamele.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa

1. Ana

2. Alina

3. Adelina

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa

1. Alexandru

2. Ionuț

3. Petrică

Deși Adelina a fost nominaliză de băieți să părăsească casa Mireasa și a fost cea mai votată, pentru că a primit imunitate din partea telepectatorilor, aceasta va rămâne în competiție.

Fata de pe ultimul loc este Amalia și ea trebuie să plece din competiție.

John, noul concurent din casa Mireasa, a venit azi în gală. Acesta a remarcat că Amalia este tristă. Lucrul care a demoralizat-o a fost faptul că trebuie să părăsească competiția, mai ales că acum a intrat un băiat nou.

Deși s-a prezentat azi, John nu va intra în casa Mireasa. Noul concurent are un wild card și poate salva fata propusă spre eliminare, adică pe Amalia. John a decis să o salveze pe Amalia și aceasta rămâne în competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Băieții au nominalizat în Gala din 23 octombrie 2021. Ce fată au propus spre eliminare... Mireasa 2021, sezonul 4. Andrada și Victor au discutat despre scenele din "agresiune". Trecutul Andradei, o ra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Marius și Luiza au fost votați să rămână în competiție Vineri, 01.12.2023, 16:02
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Mireasa sezon 7. Ce fac Maria și Antonio în Anglia. Unde s-au stabilit și în ce domeniu va lucra tânăra

Maria și Antonio, foștii câștigători ai sezonului 7 Mireasa, s-au stabilit în Anglia. Cei doi au ales Liverpool ca oraș în care să locuiască.

Vineri, 01.12.2023, 17:40
Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 1 decembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână pentru a le oferi imunitate concurenților preferați și pentru a desemna Fata, Băiatul și Mama Săptămânii. Iată cum arată clasamentul din Gala de vineri, 1 decembrie 2023!

Vineri, 01.12.2023, 15:49
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare între Marius și Luiza. Cum a votat publicul

Publicul Mireasa a votat la cursa de eliminare la care s-au aflat Luiza și Marius. Simona Gherghe a anunțat ce au ales fanii emisiunii.

Vineri, 01.12.2023, 15:32
Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Mireasa sezon 8, 1 decembrie 2023. Care este cel mai puternic cuplu și care este cel mai slab cuplu în viziunea concurenților

Cuplurile din casa Mireasa s-au votat între ele în gala de pe 1 decembrie 2023. Conurenții au votat cel mai slab și cel mai puternic cuplu din sezonul 8

Vineri, 01.12.2023, 15:13
Ultimele știri
x