Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Ioana a primit un telefon de la fiica sa. Ce a spus sora lui Petrică despre Ela

Doamna Ioana nu este de acord ca Ela să formeze un cuplu cu Petrică și punct. Aceasta a încercat de mai multe ori să îl convingă pe fiul ei să stea departe de fetele din competiție pentru că pe el îl așteaptă fetele în Maramureș.

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Ioana a primit un telefon de la fiica sa. Ce a spus sora lui Petrică despre Ela Galerie
Doamna Ioana nu este de acord ca Ela să formeze un cuplu cu Petrică | Antena 1

Petrică vrea mult să o cunoască pe Ela, a mers cu ea chiar și la Mireasa - Capriciile iubirii. Ela a primit un sfat de la mama sa în emisiunea de pe Antena Stars. Brunetei i s-a spus că alături de Petrică va avea o viață fericită și împlinită, trebuie doar să fie un pic mai multă hotărâre și din partea acestuia.

Doamna Ioana a primit un telefon de la fiica sa

Cu toate cele auzite, doamna Ioana nu o vrea pe Ela pentru fiul ei pentru că aceasta fumează și nu face mâncare în casă. Petrică a refuzat să mai discute cu mama sa dacă a văzut că nu are cu cine să se înțeleagă.

În emisia live de azi, fiica doamnei Ioana, mama lui Petrică a sunat și i-a urat înainte de toate la mulți ani mamei sale. Ulterior, sora lui Petrică a spus în live că toți cei de acasă o susțin pe Ela, i-a transmis doamnei Ioana să o lase în pace și l-a sfătuit pe Petrică să facă un cuplu cu ea pentru că este fată bună.

Sora lui Petrică a mai rugat-o pe mama sa să nu mai vorbească așa despre Ele că oamenii din sat nu sunt de acord cu ceea ce spune și nici măcar soțul ei nu are nimic de obiectat față de aleasa lui Petrică.

Tot în live doamna Ioana a aflat că celălalt fiu al ei se va căsători, veste care a surprins-o pentru că nici măcar nu o cunoaște pe viitoarea noră.

Ela și Petrică sunt în cunoaștere, dar doamna Ioana este împotriva lor

Ela a fost invitată aseara la Mireasa - Capriciile iubirii. Aceasta le-a avut alături pe mama și sora sa. Cele două au avut sfaturi pentru concurentă.

Ela le-a spus celor două că nu trebuie să spună lucruri urâte despre Seba pentru că este băiat bun, dar cele două i-au spus că ele o văd alături de Petrică, dar că alegerea este a ei.

După ce Petrică și Ela au fost întrerupți de Seba, iar Ion l-a criticat pe Seba pentru acțiunea sa. Petrică și Ion au stat de vorbă pe terasă, iar Ion i-a dat câteva sfaturi băiatului din Maramureș.

Și în casa fetelor și a mamelor, doamna Gabi și doamna Ioana s-au contrazis pe subiectul Ela. Cele două și-au spus multe, iar doamna Gabi a zis că doamna Ioana trebuie să fie mai aproape de fiul ei cu sufletul și să-l lase pe el să aleagă.

După emisiunea de pe Antena Stars, Ela și Petrică au stat de vorbă și au decis să-și mai dea o șansă și să se cunoască mai bine. Doamna Ioana nu mai este la fel de tăioasă în replici, dar nici cu inima împăcată nu este.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion și Raluca s-au despărțit. Decizia îi aparține concurentului... Mireasa, sezonul 4. Cine este Speranța, noua concurentă din casa Mireasa. Ce spun mamele despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x