Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat. Doamna Gabi a avut din nou lacrimi în ochi

Doamna Gabi a plâns din nou în emisia live de azi, după ce îm gala de sâmbătă a izbucnit în lacrimi. Doamna Marga i-a spus din nou că doamna Gabi trebuie să-și vadă de lucrurile lui și să nu se mai bage în relația dintre Adelina și Seba.

Mireasa 2021, sezonul 4. După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat. Doamna Gabi a avut din nou lacrimi în ochi Galerie
După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat | Antena 1

Adelina i-a spus și ea doamnei Gabi că nu mai vrea să-i mai pronunțe numele. Doamna Marga o roagă pe confidentă să nu se mai bage în nimic pentru că nu știe cum stau lucrurile cu adevărat în familia ei.

După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat

Seba a confirmat că totul a fost bine atunci când a intrat în emisiune cu doamna Gabi, dar acum o roagă și el să nu mai pună atât de multe la suflet. Ion spune că Gabi are dreptate și că viitorul îi va da dreptate.

Cuvintele pe care doamna Marga i le-a adresat au fost destul de urâte, iar Victor și Andrada au fost de partea confidentei. Mai apoi, Andrada, Raluca și Ana au stat de vorbă cu ea și i-au spus că mama lui Seba are un comportament urât și că acum se vede adevăratul ei caracter.

Cum arată clasamentul Mireasa sezon 4

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama favorită este doamna Margareta, mama lui Seba.

Top 3 băieți:
1. Alexandru
2. Ion
3. Petrică

Top 3 fete:
1. Ana
2. Raluca
3. Alina

Săptămâna 27 noiembrie- 4 decembrie a fost una intensă pentru concurenții de la Mireasa sezon 4. Andrada s-a bucurat de prezența lui Victor, care a primit șansa să petreacă 10 zile în casă, iar mai multe cupluri s-au logodit.

Marius și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Maria, care a fost surprinsă total de inițiativa iubitului ei. O zi mai târziu, Ion s-a așezat în genunchi și a întrebat-o pe Raluca dacă vrea să-i fie soție.

Cu toate acestea, niciunul dintre cele două cupluri nu sunt hotărâte să se căsătorească în Marea Finală Mireasa de pe 19 decembrie 2021.

Ce s-a întâmplat la petrecerea de sâmbătă

La petrecerea de sâmbătă seara, Raluca a împins-o pe Alina din fața lui Ion. Concurenții au avut un concurs de dans, iar atunci când Ion făcea parte din juriu, Alina l-a reprezentat pe Marius și a început să danseze lasciv în fața iubitului Ralucăi.

Raluca a fost deranjată de acest lucru și a împins-o pe Alina. Alina a reacționat imediat și i-a spus că nu vrea să-i ia bărbatul, ci doar un vot pentru a câștiga concursul.

Ion a spus că și lui i s-a părut deplasat gestul și că și el ar fi procedat la fel dacă se afla într-o asemenea situație.

Mireasa 2021, sezon 4. Ce au postat Andrada și Victor după ce au fost eliminați... Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce se va întâmpla cu concurenții de azi și până la finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x