Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a discutat cu Petrică despre depunerea actelor. De ce refuză să se căsătorească în emisiune

Ela și Petrică au discutat mai multe zilele acestea. Tinerii au avut parte de mai multe conflicte cu doamna Ioana în ultimul timp, iar Ela a ținut să-i spună iubitului ceea ce simte cu adevărat.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a discutat cu Petrică despre depunerea actelor. De ce refuză să se căsătorească în emisiune Galerie
Ela și Petrică au discutat mai multe zilele acestea | Antena 1

Doamna Ioana a spus că ea va încerca să-i despartă după ce vor ieși din emisiune, iar atunci când Ela a spus că nu merge de Crăciun în Maramureș și că vrea acasă, înțepăturile mamei lui Petrică au continuat. Atunci Ela a avut ceva de spus și a început cu Petrică.

Ela a discutat cu Petrică despre depunerea actelor

Concurenta a spus că nu se simte pregătită să depună actele, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe Petrică. Acesta a pus pentru scurt timp la îndoială iubirea Elei pentru el și a avut nevoie de un moment de singurătate.

În emisia live, Simona Gherghe a încercat să afle ce se întâmplă în sufletului brunetei și a aflat că îi este teamă să nu treacă prin situația părinților ei. Mama Elei a avut parte de o soacră care a contribuit la despărțirea părinților ei, iar aceasta a fost afectată de toată situația și cum doamna Ioana nu o place deloc, nu vrea să treacă prin ce a trecut mama sa.

Doamna Ioana continuă să se bage în relația dintre cei doi, deși mulți din casă o sfătuiesc să-i lase în pace.

Ela a făcut un test sa sarcină în casa Mireasa

Ela și Petrică au tachinat-o pe doamna Ioana și i-au zis că vor pleca patru din emisiune. Cu toate că el a specificat că e o glumă, cei doi nu au fost foarte clari și asta nu face decât să alimenteze ideea că Ela este însărcinată.

După emisiunea live, în care Simona Gherghe a anunțat-o pe Ela că îi va lăsa un test de sarcină și că nu este nevoie să dezvăluie rezultatul, Ela și Petrică au avut o discuție. Fata i-a mărturisit că este pudică și că această situație o rușinează.

După emisiune, doamna Elena a mers la Ela și doamna Ioana și le-a întrebat despre sarcină. ”Nu știu, du-te și fă-ți un test. Nu e rușine. Măcar știi. Faci prima urină de dimineață...”, a replicat mama lui Petrică.

”Vă rog frumos.”, a spus Ela și doamna Ioana s-a retras. Atunci, logodnicul fetei a întrebat-o dacă vrea să facă testul.

La scurt timp, doamna Ioana a revenit și le-a arătat sprijinul celor doi: ”Nu e nevoie, am glumit cu dumneavoastră.” Ea a adăugat că Ela nu ar trebui să mai fumeze.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce se va întâmpla cu concurenții de azi și până la finală... Mireasa 2021, sezonul 4. Cuplurile care au depus actele pentru căsătorie. Concurenții care mai au 12 zile până la marele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x