Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion, reacție la cuvintele lui Alex despre câștigătorii sezonului 4. În discuție a intervenit și Petrică

Ion și Raluca au fost invitați la XNS Show în cea mai recentă emisiune. Fostul concurent de la Mireasa a spus că a fost nemulțumit de cuvintele lui Alex, iubitul Anei, care încă nu a trecut peste faptul că a pierdut marele premiu.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion, reacție la cuvintele lui Alex despre câștigătorii sezonului 4. În discuție a intervenit și Petrică Galerie
Ion, reacție la cuvintele lui Alex Brebenoiu | Antena 1

Petrică, câștigătorul sezonului, a intrat și el în discuție. Alex a spus că toți câștigătorii Mireasa s-au despărțit, ceea ce l-a deranjat pe Petrică Nemeș. Ella și Petrică locuiesc împreună în Baia Mare, lucru care a liniștit-o pe doamna Ioana, care a ținut cu orice preț ca băiatul să-i rămână aproape.

Ion, reacție la cuvintele lui Alex Brebenoiu

Ion este cel care a preluat discuția. Acesta a spus că nu are nimic cu Alexandra, dar îl nemulțumește că iubitul Anei a spus că el este adevăratul câștigător și nu Petrică. Alex a spus în marea finală că pe el nu-l interesa premiul, ci doar să iasă din casă cu Ana.

Ion a mai spus că Alex și Ana, dar și el si Raluca au primit din partea fanilor cadou o excursie după finală. Ana și Alex au mers în Dubai, el și Raluca s-au bucurat de o excursie la Paris. Fostul concurent a mai spus că Ana și Alex au avut chiria plătită pe câteva luni și s-au bucurat de mașini închiriate, tot pe banii susținătorilor lor.

Ion a mai fost nemulțumit că Alex, chiar după mai multe luni de la finală aruncă cu vorbe asupra lui Petrică, cum că acesta nu merita marele premiu. Alex a fost mirele săptămânii întreg sezonul.

Alex a spus despre Ion că nu merită să stea pe aceeași canapea cu el pentru că Ion nu are bac-ul luat și de facultate nici nu poate fi vorba. Petrică a spus că Alex nu mai ține legătura cu nimeni. Petrică a mai spus că a fost deranjat de faptul că Alex nu le recunoaște lui și Ellei victoria și că susține că el este adevăratul câștigător.

Ella i-a salutat și ea puțin pe invitați, chiar dacă nu a vrut inițial pentru că era deja în pijamale.

S-a zvonit că Ela ar fi însărcinată

Pe grupul dedicat emisiunii au apărut discuții despre o posibilă sarcină a Elei de la Mireasa sezon 4. Ea și Petrică, soțul ei, au lămurit situația.

Fanii emisiunii Mireasa s-au gândit că este însărcinată. Aflată în vacanță cu soțul Petrică, Ela a fost surprinsă într-o ipostază în care părea că are burtică de graviduță. Susținătorii s-au gândit că ea dorește să ascundă momentan sarcina și au purtat lungi discuții pe grupurile dedicate show-ului matrimonial.

Totul vine după ce Ela și Petrică și-au achiziționat propriul apartament din banii câștigați în Marea Finală, când publicul i-a ales câștigătorii sezonului 4. Cei doi îndrăgostiți au ținut să clarifice lucrurile. Iată ce au spus.

”Bună seara tuturor. Vă pupăm din Malta, de aici. Am văzut că lumea acolo tare mult comentează că e Ela gravidă, vai nu știu ce.”, a zis Petrică pe Instastories.

”Chiar se ceartă pe tema asta. Că sunt însărcinată și nu spun.”, a zis și Ela. Petrică i-a asigurat pe cei care îi urmăresc activitatea în social media că vor face marele anunț dacă va fi cazul, nu vor ține nimic ascuns: ”Stați liniștiți, nu vă faceți griji, vă anunțăm noi când o să fie cazul.”.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au aflat rezultatele cursei de eliminare. Ce se întâmplă cu cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x