Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria, discuții în camera concurentei

Când părea că lucrurile s-au terminat între Marius și Marius, cei doi au mai avut o ultimă discuție în camera concurentei. Maria a spus cu subiect și predicat că a văzut în Marius ceva ce ea își dorește în viața sa.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius și Maria, discuții în camera concurentei Galerie
Marius și Maria s-au ținut în brațe în patul concurentei | Antena 1

Marius a spus și el că vrea să rupă orice relație cu ea pentru că simte că îi face rău. După ce concurentul a fost acuzat că își bate joc de ea, Maria spune că ea nu a simțit același lucru. Maria a amis spus că Marius a plecat cu stângul din prima.

Marius și Maria, discuții în camera concurentei

"Pentru ceea ce ești tu vreau să mă opresc. Nu meriți asta", a spus Marius.

Concurentul crede că toată situația, inclusiv cu părinții Mariei a fost creată de el și spune că nu mai vrea să-i facă niciun rău.

Marius și Maria s-au ținut în brațe în patul concurentei, s-au pupat, dar regretele lui pot însemna pentru Maria și o nouă speranță. În emisia live de azi, Simona Gherghe a spus că ea pur și simplu nu înțelege ce s-a întâmplat între cei doi.

Doamna Rodica a spus că Marius o iubește pe Maria și că nu vrea să o piardă. Maria consideră că Marius a înțeles că a supărat-o și că are nevoie de o femeie care să aibă răbdare cu el.

Pe de altă parte, în pauzele publicitare de ieri, Maria a fost cea care a consolat-o pe Amalia după ce și-a spus povestea de viață.

"Îți spun din suflet că trebuie să fii tare și să-ți urmezi scopul în viață. Dacă nu te susții tu, nu are cine să o facă. Și eu sunt la pământ."

Marius i-a fost și el alături Amaliei și a ținut-o în brațe.

Amalia, în lacrimi după ce și-a auzit mama

Amalia și-a auzit mama în timpul emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii. Tânăra a plâns pe tot parcursul conversației.

”Puiul meu, nu plânge. Eu vreau să știu că ești tare. Nu-mi place să o văd că plânge și ea știe lucrul ăsta. Trebuie să fii tare, ambițioasă, tu știi că noi te iubim mult. Trebuie să te liniștești, să-ți vezi de viața ta. Fiecare întâmplare din viață este un pas înainte spre viitor. Ai grijă de tine, să fii puternică, ambițioasă cum te știm. Nu trebuie să lași răutățile să-ți umbrească viața.”, a spus doamna Daniela, mama Amaliei.

Mama concurentei a spus că a vrut să intervină telefonic când difuzat materialul în care băieții puneau la îndoială povestea Amaliei și dădeau de înțeles că ar avea altă meserie. ”Te iubim, ești totul pentru noi, tu știi asta. Vreau să te vedem puternică”, a zis doamna Daniela.

Doamna Daniela a spus că nu și-a format încă o părere despre Marius.

”Ce părere să am... acum e alegerea Amaliei. Dacă e bine pentru ea, e bine și pentru noi. Vrem să o vedem fericită”, a mai spus mama.

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia, în lacrimi după ce și-a auzit mama. Ce a spus femeia despre Marius... Mireasa 2021, sezon 4. Amalia sau Maria? Pe care dintre fete o vrea doamna Eugenia pentru Marius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x