Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca l-a dus pe Ion la părinții ei. Cum l-a „testat” tatăl iubitei sale: „A încercat să vadă”

Ion și Raluca, concurenții sezonului 4 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor a devenit mai puternică după Marea Finală a show-ului matrimonial. Mai mult decât atât, tânărul i-a cunoscut mai bine părinții iubitei sale, în mod special pe tatăl acesteia, ca l-a supus unui „test”.

colaj-ion-raluca-mireasa Galerie
Ion și Raluca, concurenții sezonului 4 Mireasa, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relația lor a devenit mai puternică după Marea Finală a show-ului matrimonial. | Instagram

Ion și Raluca s-au decis să facă pasul cel mare în Finala sezonului 4 Mireasa, însă cei doi nu au apucat să își cunoască atât de bine familiile. Pentru că tânăra s-a mutat la iubitul său acasă, unde locuiesc alături de părinții lui, cei doi s-au decis să plece la Maramureș după sărbătorile de iarnă pentru a petrece mai mult timp alături de mama și tatăl fostei concurente.

„Am făcut primul Crăciun împreună la mine acasă, aici în București. Am mai stat cam 10 zile acasă până la ziua mea, iar după ziua mea am plecat. Am fost la ea acolo în zonă, unde am stat 4 - 5 zile. Am stat la mama, tatăl și bunica ei.”, a povestit tânărul la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Cum s-a înțeles Ion cu tatăl Ralucăi

Vizita la părinții iubitei sale l-a surprins în mod plăcut pe Ion. Tânărul a rămas impresionat de peisajele spectaculoase, dar și de familia Ralucăi, care l-a primit cu brațele deschise. Mai mult decât atât, fostul concurent a dezvăluit că a fost testat de socrul lui cu mai multe păhărele de hornică.

„Frumos, mi-a adus taică-su niște hornică, nu știu câte grade avea că am băut un păhărel și nu l-am mai vrut pe al doilea, am plecat acasă. Am plecat cu nevasta tăcând, nu cântând. M-a liniștit, a fost seara perfectă. Am mers acasă, televizor, somn.”, a dezvăluit tânărul, vizibil amuzat.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, Ion și Alina și-au adresat replici acide în direct. Ce au avut de discutat cei trei

Raluca a ținut să-l contrazică: „Hai că ai băut mai multe, nu două”

Ion i-a dat dreptate în cele din urmă și a făcut o dezvăluire amuzantă. Fostul concurent a povestit că tatăl Ralucăi a încercat să-l testeze pentru a vedea cât de bine ține la pahărelele de horincă.

„A încercat socră-miu să vadă dacă sunt de un pahar, de o seară, dar sunt cu el acolo.”, a mai spus Ion, la Antena Stars.

Întrebat de Gabriela Cristea despre locul în care au decis să se mute împreună, fostul concurent a mărturisit că deja s-au stabilit la el: „Locuiesc cu părinții mei în curte, există două case, iar în una din ele stăm noi.”

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și-a mărit buzele. Cum arată iubita lui Ion după ce a ieșit din cabinetul medicului estetician

Raulca a ținut să evidențieze faptul că se înțelege foarte bine cu soacra, care o mai ajută la curățenie și mâncare.

„Mie imi face ea mâncare!”, a completat-o Ion, care i-a lăudat și preparatele savuroase.

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a luat-o la bani mărunți pe Alina după date-ul cu Leo. A insistat în legătură cu fo... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost impresionat de Alina. Ce a spus despre concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x