Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca și Ion s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun. Cât de fericiți sunt cei doi

Raluca și Ion se numără printre cele mai apreciate cupluri ale sezonului 4 Mireasa. Cei doi au atras atenția cu felul carismatic și cu relația specială pe care o au, iar la aproape două săptămâni de la Marea Finală sunt mai fericiți ca niciodată.

colaj-ion-raluca-nuntă-mireasa Galerie
Raluca și Ion se numără printre cele mai apreciate cupluri ale sezonului 4 Mireasa. | Antena 1

Finala sezoului 4 Mireasa a fost plină de emoții și a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor momente memorabile. Patru cupluri au ajuns în fața ofițerului stării civile, însă doar trei au făcut marele pas.

Ion și Raluca, Alexandru și Ana, Ela și Petrică sunt cei care au spus „DA”, fără ezitare. Deși publicul a avut mai puțină încredere în unele cupluri din casă, concurenții au demonstrat că iubirea lor este adevărată.

Citește și: Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent

Cei care au surprins cel mai tare telespectatorii se numără Ion și Raluca. Aceștia au avut parte de mai multe momente dificile în cadrul emisiunii și „s-au despărțit” de câteva ori, însă la finalul parcursului din casa Mireasa au ajuns să se căsătorească din dragoste.

Cum s-au fotografiat Raluca și Ion cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Raluca și Ion au format un cuplu în care publicul nu a crezut o lungă perioadă de timp, dar au demonstrat tuturor cât de puternică este relația lor. De asemenea, cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă împreună, iar concurenta a publicat o imagine specială cu partenerul său, pe contul de Instagram.

Tânăra și iubitul ei s-au lăsat fotografiați lângă bradul de Crăciun, iar fericirea se poate observa pe fețele lor. De asemenea, Raluca a ținut să evidențieze faptul că este primul Crăciun pe care îl petrece alături de Ion.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa

Primul Crăciun împreună❤️”, a scris ea, vizibil fericită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raluca a îmbrăcato rochie neagră și mulată, care i-a scos în evidență formele corpului, în special talia de invidiat, bustul generos și picioarele subțiri. Ion a îmbrăcatun tricou alb și o pereche de jeans, care i-au pus într-o lumină bună trăsăturile feței.

Postarea a strâns rapid mai bine de 6 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„La cât mai multe sărbători frumoase”, „Cu cât drag se uită Ion la tine, Raluca ❤️ sunteți minunați ❤️❤️❤️”, „💞Privirile alea pline de iubire să le aveți o veșnicie! Minunați😘😘” sau „Radiați de fericire! ❤️ Să aveți parte de un Crăciun fericit, cu binecuvântari și multă fericire!❤️❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și urări.

Ce spun Raluca și Ion despre relația pe care o au cu familiile

Invitați în emisiunea de la Antena Stras, Ion și Raluca au vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața lor acum, după ce s-a încheiat sezonul 4 Mireasa. Mai mult decât atât, cei doi au oferit informații neașteptate și despre relația pe care o au cu familiile lor.

“Noi suntem cei mai câștigați pentru că el e cel mai important decât mine. Simt că am câștigat ceva mai important decât banii, am câștigat un suflet”, a spus Raluca, conform Antena Stars.

“Sincer să fiu cu voi, chiar nu e la fel! E mai bine afară. Ea s-a mutat la mine, locuim amândoi la mine acasă acum. Locuiesc în curte cu familia, dar singur. (...) Mama îmi trimitea scrisori de când am început să vorbesc cu ea (n.r cu Raluca). Și îmi spunea că îi place, că e o fată drăguță și simpatică. Îmi spuneau că ei sunt ok dacă eu aș alege-o pe ea. Ei n-au nimic împotrivă”, a mai adăugat Ion.

Mireasa 2021, sezon 4. Petrică, imagine rară cu Ela și părinții lui. Au fost nașii fratelui său Vasile... Mireasa 2021, sezon 3. Maria, apariție surprinzătoare pe rețelele sociale. De ce au întrebat-o fanii dacă s-a operat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x