Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, supărată pe afirmațiile băieților. Ce au discutat Victor și Ion despre ea

Povestea de dragoste dintre Ion și Raluca s-a terminat, dar au rămas lucruri nespuse între cei doi. Ion i s-a confesat lui Victor și i-a spus că se simte urmărit de fosta sa iubită.

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, supărată pe afirmațiile băieților. Ce au discutat Victor și Ion despre ea Galerie
În emisia live de azi, Victor și-a cerut scuze pentru cuvântul folosit | Antena 1

Raluca a aflat aseară la Capriciile Iubirii că a fost subiectul unei discuții și că a fost făcută psihopată de Victor. Iubitul Andradei a spus că este speriat de atitudinea Ralucăi și că o obsedează Ion.

Raluca, supărată pe afirmațiile băieților

Raluca a fost deranjată de cuvintele care i s-au spus, a început să plângă și a încercat să-și facă dreptate. Aceasta spune că l-a evitat total pe Ion pentru că nu mai vrea să-l simtă lângă ea. Deși mamele și fetele au încercat să o calmeze, Raluca cu greu și-a găsit locul prin casă.

Aceasta a stat de vorbă cu Ana, iar iubita lui Alexandru a felicitat-o pentru felul în care a gestionat despărțirea și pentru cum reușește să-l evite. Raluca a insistat că l-a rugat pe Ion să-și vadă de treburile lui și de Carmen pentru că ea nu-l mai vrea în preajma sa.

În emisia live de azi, Victor și-a cerut scuze pentru cuvântul folosit și Andrada chiar i-a cerut să se oprească cu astfel de remarci. Ionuț a confirmat și el în emisiune că Raluca îl urmărește cu privirea insistent pe Ion.

Simona Gherghe i-a spus lui Ion că din punctul ei de vedere concurentul este cel care a discutat mai mult despre cuplul lor decât a făcut-o blondina.

Carmen i-a trimis o scrisoare lui Ion

După despărțirea de Raluca și atunci când Carmen a părăsit competiția, Ion s-a declarat interesat de Carmen.

Fosta concurentă i-a spus lui Ion că îi mulțumește pentru toate cuvintele frumoase pe care le-a spus despre ea. Concurentul a fost foarte fericit atunci când a citit rândurile de la Carmen și s-a exteriorizat prin dans chiar dacă Raluca era de față.

Ion a mers și a vorbit pentru Antena Play și i-a transmis un mesaj frumos. I-a mulțumit pentru susținere și i-a urat o seară nemaipomenită. Raluca a spus că este deloc curioasă de ceea ce se întâmplă cu Ion și cu Carmen.

Carmen a mai spus că nu-l mai vede ca pe un frate și că este "pe drum spre el". Alexandru crede că fosta concurentă a vrut să-i transmită de fapt că va reintra în competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Marius i-a povestit Mariei despre perioada copilăriei. Cum și-l amintește pe tatăl său... Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x