Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce se va întâmpla cu concurenții de azi și până la finală

Simona Gherghe a anunțat azi la finalul emisiunii o veste foarte importantă pentru toți concurenții. Fetele și băieții au fost extrem de fericiți.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe a făcut marele anunț. Ce se va întâmpla cu concurenții de azi și până la finală
Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021 | Antena 1

Prezentatoarea tv a anunțat că fetele și băieții se pot întâlni oricând pentru că ușile casei rămân deschise până în marea finală.

Simona Gherghe a făcut marele anunț

Concurenții au crezut că este vorba despre prelungirea sezonului, dar Simona Gherghe a spus: "Ușile nu se vor mai închide niciodată, iar de acum înainte vă puteți aranja cum vreți voi, noi nu mai intervenim".

Simona Gherghe a anunțat data când va avea loc Finala Mireasa sezon 4. În decembrie 2021, cuplurile care doresc să se cunune o vor putea face în ultima Gala Mireasa sezon 4. Iată când va fi ultima ediție și implicit cea de-a patra Finală a show-ului matrimonial de la Antena 1.

Finala Mireasa sezon 4 este mai aproape decât se așteptau fanii emisiunii de la Antena 1. Simona Gherghe a anunțat că în cea de-a doua săptămână din decembrie va fi ultima Gala din actualul sezon al show-ului matrimonial.

Finala sezonului 4 al show-ului matrimonial Mireasa va avea loc pe 19 decembrie 2021. Ca și sezonul 3, ultima Gală va avea loc într-o zi de duminică, atunci când mai multe familii se vor întemeia.

Pe 19 decembrie 2021, în Finala Mireasa sezon 4, cuplurile care doresc să se căsătorească vor spune ”DA” în fața ofițerului de stare civilă, într-o ceremonie specială.

Ca pe tot parcursul sezonului 4 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarat câștigătoare sezonul 4 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 4.

Mireasa 2021, sezonul 4. După gala de sâmbătă, discuțiile au continuat. Doamna Gabi a avut din nou lacrimi în ochi... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a discutat cu Petrică despre depunerea actelor. De ce refuză să se căsătorească în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x