Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe s-a tuns. Cum a apărut prezentatoarea tv azi în emisiune

Simona Gherghe s-a tuns, iar acest lucru a fost remarcat azi în emisia live a emisiunii Mireasa. Prezentatoarea tv este superbă, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber.

Mireasa 2021, sezonul 4. Simona Gherghe s-a tuns. Cum a apărut prezentatoarea tv azi în emisiune Galerie
Simona este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentoare tv din România | Instagram

Simona este una dintre cele mai frumoase și mai apreciate prezentoare tv din România. Aceasta este alături de luni până duminică în casa Mireasa de concurenții care vor să-și găsească jumătatea și să se căsătorească.

Simona Gherghe s-a tuns

Azi, încă de când a intrat în emisia live, Simona Gherghe a spus că a venit îmbrăcată cu un tricou cu o pisică, simbolul pentru alungarea spiritelor rele. Halloween-ul se apropie cu pași repezi, iar prezentatoarea tv s-a conformat și a intrat deja în spiritul sărbătorii, mai ales că între concurenții din casa Mireasa tensiunea crește de la o zi la alta.

Aceasta a câștigat simpatia oamenilor prin felul său carismatic și frumusețea deosebită.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Ce studii are Simona Gherghe

Simona Gherghe este absolventă a Facultății de Litere din cadrul „Universității Alexandru Ioan Cuza” din Iași, orașul în care vedeta a copilărit.

„Sunt licențiată în Litere, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași”, a scris Simona Gherghe pe Instastories, când a răspuns la curiozitățile prietenilor ei virtuali.

Simona Gherghe este mama a doi copii, a unei fetițe pe nume Ana și a unui băiețel pe nume Vlăduț.

După ce l-a născut pe Vlăduț, în 2019, Simona Gherghe a dorit să petreacă timp cu micuțul său și superba Ana.

De aceea, și-a pus cariera pe pauză, însă în toamna anului 2020 a revenit pe micile ecrane. După 18 ani de televiziune și după ce și-a dedicat timpul celor doi copii, aceasta a revenit cu producția ”Mireasa”.

O puteți vedea pe Simona Gherghe în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 14:00 și sâmbătă de la 13:30, la "Mireasa", pe Antena 1.

Mireasa 2021, sezon 4. Mama lui Seba, mesaje pentru doamna Gabi. Ce a rugat-o să nu mai facă... Mireasa 2021, sezonul 4. Amalia și John au mers la un date. Unde au mers cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x