Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra și Aron s-au sărutat în live. Cei doi s-au declarat un cuplu

Aron și Alexandra sunt primul cuplu de la Mireasa sezon 5. Cei doi s-au sărutat în emisiunea live și s-au declarat o pereche.

aron si alexandra de la mireasa sezon 5  se saruta Galerie
Aron și Alexandra sunt primul cuplu de la Mireasa sezon 5. Cei doi s-au sărutat în emisiunea live și s-au declarat o pereche | Antena 1

După ce s-au ales în Gala de sâmbătă, 29 ianuarie 2022, cei doi s-au ținut de mână. A doua zi, Aron i-a trimis Alexandrei o scrisoare, care i-a adus zâmbetul pe buze.

Aron și Alexandra, primul cuplu de la Mireasa sezon 5

Aron și Alexandra s-au ținut de mână în ediția live din 31 ianuarie 2022. Cei doi se plac mult și nepotul doamnei Elena a afirmat faptul că ”vor forma un cuplu”.

Atunci, Simona Gherghe a întrebat dacă s-au sărutat și răspunsul a fost unul negativ. Câteva secunde mai târziu, Aron și Alexandra s-au ridicat de pe canapea și s-au sărutat.

”Suntem un cuplu, da”, a zis Aron.

”Nu mi se pare că m-am grăbit”, a declarat și Alexandra de la Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce a blocat-o bunica Elena pe Giovana pentru a nu se așeza în spatele lui Sese

Cine este Alexandra de la Mireasa sezon 5

Alexandra Maria Ghioca are 22 de ani și s-a înscris la Mireasa pentru că vrea să-și găsescă jumătatea: ”Am avut o singură relație în care m-am implicat foarte mult, dar el nu era pe aceeași lungime de undă cu mine.

Lucrând și de acasă nu am avut posibilitatea să interactionez cu altcineva și am considerat o modalitate bună. Mi-a plăcut foarte mult de Alex din ultimul sezon”.

Alexandra caută un bărbat amuzant, romantic, sociabil, care să iubească să călătorească și care să-i inspire încredere. E important să fie înalt: ”Am o atracție spre ochii verzi, nici prea făcut, nici prea slăbuț.”

Cine este Aron de la Mireasa sezon 5

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Concurentul de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a Giovanei. Fata a făcut mărturisiri cutremurătoare

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licență ca să stea ai lui liniștiți.

Viitoarea iubită trebuie să fie ambițioasă, comunicativă, deschisă, cu bun simț nu doar în familie, ci și în public, să știe cum să se comporte în societate. Să aibă maximum 1.70, de preferat brunetă, în jur de 55 de kg, adică să nu fie foarte corpolentă.

Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a Giovanei. Fata a făcut mărturisiri cutremurătoare... Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a Norei. A spus ce teamă avea înainte să-i cunoscă pe băieți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x