Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Alina și Valentin s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5 formează oficial un cuplu. Cei doi s-au sărutat și băiatul a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

Alina și Valentin s-au sărutat când își luau la revedere, în momentul în care ușile se închideau. Toată casa i-a aplaudat, însă cei doi au realizat mai târziu că au trecut la următoare etapă a relației lor.

Alina și Valentin formează un cuplu

Mai târziu, Valentin a supărat-o pe Alina și aceasta s-a retras pe terasă. Băiatul a încercat să o împace, însă nu a reușit.

La un moment dat, a mers în cameră și s-a întors cu un mic cadou. Așezat în genunchi, Valentin a întrebat-o dacă vrea să fie iubita lui.

”Da, vreau să fiu iubita ta”, a zis Alina. ”Da, suntem un cuplu”, au afirmat cei doi în emisia live din 21 februarie 2022.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Gelos pe Cosmin, Aron a plâns după ce l-a văzut pe acesta în preajma Alexandrei

Valentin și Alina au început o cunoaștere pe 5 februarie

La petrecerea de sâmbătă, 5 februarie 2022, Alina și Valentin au petrecut mult timp împreună. Băiatul i-a mărturisit că îl place, iar concurenta a decis să îi dea o șansă.

Este cunoscut faptul că Alina s-a declarat interesată de doi băieți: Leo și Valentin.

Dacă între ea și Leo nu a simțit chimie, Alina s-a concentrat pe Valentin. Ei au încercat să se cunoască mai bine la petrecere, când au stat retrași în livingul băieților.

Au vorbit despre religie, vestimentația și chiar nuntă. Ulterior au spus că au glumit, însă în live au recunoscut că au început o cunoaștere.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Dana, contre cu Giovana: ”Nu împinge, fetița mea”

Reality show-ul matrimonial Mireasa îşi schimbă ora de difuzare din 28 februarie. Poveşti de familie va începe de la 14:... Mireasa 2022, sezon 5. Gelos pe Cosmin, Aron a plâns după ce l-a văzut pe acesta în preajma Alexandrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x