Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Anda l-a fotografiat pe Leo pe ascuns și i-a făcut o declarație publică. Ce a vrut să transmită

Anda și Leo au fost foarte discreți după ce au fost eliminați din casa Mireasa sezon 5. Cei doi tineri au părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală. Abia în urmă cu câteva zile ei au început să fie activi în social media. Iată ce declarație de dragoste i-a făcut Anda iubitului ei.

colaj de imagini cu anda si leo de la mireasa sezon 5 in platoul capriciile iubirii Galerie
Anda și Leo au fost foarte discreți după ce au fost eliminați din casa Mireasa sezon 5. Cei doi tineri au părăsit competiția cu doar două săptămâni înainte de Marea Finală | Antena 1

Anda și Leo de la Mireasa sezon 5 se află la mare. Cei doi tineri s-au pozat pe plajă și au primit o mulțime de complimente.

Anda, declarație de dragoste pentru Leo de la Mireasa sezon 5

Pe InstaStories, Anda a urcat o fotografie pe care i-a făcut-o lui Leo când acesta se afla în larg.

Tânăra a profitat de ocazie pentru a îi face o declarație de iubire partenerului său. Anda a folosit melodia ”Mai mult de-o viață” pentru a exprima ceea ce simte pentru cel cu care s-a logodit în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora, nouă apariție la TV. Ce diagnostic i-a pus medicul după criza avută în casă

Acestea sunt versurile care apar pe fotografia cu Leo:

”De-aș avea mai mult de-o viață
Te-aș iubi de două ori
Până dincolo de stele
Până dincolo de nori
Dacă as lua-o de la capăt
Tot pe tine te-aș iubi
Ești cu totul peste toate
Tu îmi ești, tu îmi vei fi”.

Cum a început povestea de iubire dintre Anda și Leo de la Mireasa

La începutul competiției, Leo s-a arătat interesat de Alina. Atracția fizică a fost atât de mare încât el a spus clar că nu mai dorește să cunoască altă fată în casa Mireasa.

Curând, el s-a apropiat foarte mult de Nora. Deși inițial au spus că sunt doar prieteni, cei doi au ajuns să fie împreună. La acel moment, Nora era prietena doamnei Dana, care își dorea pentru fiul său o tânără care nu a mai fost căsătorită și, dacă se poate, să aibă aceeași religie ca ei.

Inițial, doamna Dana a sperat că cei doi vor realiza faptul că nu sunt potriviți. Când a văzut că relația continuă, și-a arătat brutal împotrivirea. Aceasta a jignit-o pe iubita fiului și chiar s-a îndepărtat de Leo până în punctul în care abia își mai vorbeau.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu doamna Dana după ce ea, Leo și Anda au fost eliminați. Cum a fost pozată

Din cauza tensiunii, Nora a avut probleme medicale și a fost nevoită să părăsească competiția. Cu doar câteva zile înainte, ea și Leo au pus punct relației.

La ceva timp, Leo s-a apropiat, din nou, de o altă fată. Este vorba despre Anda, cu care își petrecea timpul. Cei doi se jucau și așa a început relația lor de iubire. De această dată, doamna Dana a susținut legătura și a spus, nu o dată, cât de mult o place pe Anda.

Pentru a își arăta susținerea, ea i-a oferit inelul soacrei, spre surprinderea lui Leo. La scurt timp, cei doi s-au logodit și cu doar două săptămâni înainte de Finală au părăsit competiția.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Ce a apărut pe contul doamnei Dana, mama lui Leo. Ce a postat aceasta

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au făcut Alina și Valentin cu alimentele luate din casă. Au arătat totul pe Instagram... Anca Sanpetrean, elegantă și complet transformată. Cum arată acum fosta concurentă din sezonul 4...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x