Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a primit vești de la Yana. Declarația publică pe care a făcut-o logodnica lui din afara casei

Yana și Andrei de la Mireasa sezon 5 au discutat printr-un apel video. Cei doi tineri logodiți au vorbit despre costume de miri și rochii de mireasă, dar și despre problemele de sănătate ale fetei.

colaj de imagini cu yana si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Yana și Andrei de la Mireasa sezon 5 au discutat printr-un apel video. Cei doi tineri logodiți au vorbit despre costume de miri și rochii de mireasă, dar și despre problemele de sănătate ale fetei. | Antena 1

”Este o oportunitate să fac ceva ca să pot să mă întorc. Este foarte complicat să-ți explic... Mă enervez foarte mult când vorbesc cu ei și nu se rezolva nimic.”, i-a zis Yana lui Andrei, fără să-i dea prea multe detalii.

Yana l-a îngrijorat pe logodnicul Andrei

Yana i-a mai povestit că are probleme de sănătate și că nu se simte prea bine.

”Am fost la medic. Am început să mă uit la costume de miri și sunt foarte drăguțe.... Am văzut modele foarte frumoase și mă gândesc cum ți-ar sta mai bine", a zis Yana de la Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuție codată pe terasă despre o doamnă căsătorită din competiție

”Da, Andrei. Mă simt foarte rău. Nu, o să fiu bine. Am făcut mai multe analize și așa”, a explicat Yana. Andrei a rugat-o să nu se întoarcă dacă sănătatea ei nu este ok.

”Avem tot timpul din lume să fim împreună. Mă îngrijorez”, a zis Andrei și logodnica lui l-a asigurat că are totul sub control.

Yana, declarație de iubire pentru Andrei de la Mireasa sezon 5

Yana e decisă să-l aștepte pe Andrei și după ce a primit inclusiv binecuvântarea mamei, aceasta a postat pe Instagram un clip care o arată în rochia de mireasă.

Frumoasa concurentă a ales o rochie simplă, o coroniță încărcată și un buchet superb. Alături, a pus melodia lui Jador - Inimi logodite, pe care acesta le-a dedicat-o la petrecerea din casa Mireasa.

Andrei a fost încântat de ceea ce a văzut, la fel și doamna Mioara. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Doamna Mioara și bunica Elena, discuție codată pe terasă despre o doamnă căsătorită din competiți... Mireasa 2022, sezon 5. Nora le-a îndepărtat și mai mult pe Anda și Alina?! Iubita lui Leo, pornită pe logodnica lui Vale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x