Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Aron, gesturi care trădează ce simte după ce Alexandra și Cosmin s-au apropiat

Aron și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Fata s-a orientat către Cosmin, de care s-a apropiat în timpul petrecerii de sâmbătă, după ce Andreea a fost eliminată.

colaj de imagini cu aron si alexandra de la mireasa sezon 5 Galerie
Aron și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Fata s-a orientat către Cosmin, de care s-a apropiat în timpul petrecerii de sâmbătă, după ce Andreea a fost eliminată. | Antena 1

”Sâmbătă am văzut eu bine și s-a confirmat asta, din gura lui. (..) Mie îmi place să fiu diabolic câteodată.”, a zis Aron într-o conversație cu Perneș și Robert.

Cei doi se aflau pe terasă, unde băieții încercau să-l încurajeze pe nepotul doamnei Elena.

Alexandra și Cosmin de la Mireasa sezon 5, tot mai apropiați

După ce a câștigat, împreună cu Aron, task-ul cu podoabele cu flori, Alexandra a petrecut noaptea în casa băieților.

Ea a petrecut majoritatea timpului cu Cosmin, pe care l-a pupat și îmbrățișat. Chiar și dimineața, a mers la el în pat, în dormitorul pe care băiatul îl împarte cu tânărul Cosmin.

În tot acest timp, Aron a făcut mai multe gesturi care trădează tensiunea pe care o simte. În bucătărie, a înfipt cuțitul într-un tocător, iar mai târziu a lovit tare sacul de box.

”Învăț să nu mai pun sufletul pe tavă atât de ușor și să nu mai spun atâtea vorbe, ci să demonstrez prin fapte. Să nu mai fac promisiuni fără o bază solidă”, a afirmat Aron despre învățăturile pe care le-a tras după situația cu Alexandra.

Mai multe detalii în materialul video de la sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare... Mireasa 2022, sezon 5. Cum arată clasamentul publicului din 26 februarie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x