Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Care este povestea de viață a lui Lucy. Tânăra simte lipsa mamei sale

Lucy de la Mireasa sezon 5 și-a spus povestea de viață. Tânăra a povestit că părinții ei s-au despărțit și a simțit lipsa mamei.

lucy de la mireasa sezon 5 plange Galerie
Lucy de la Mireasa sezon 5 și-a spus povestea de viață. Tânăra a povestit că părinții ei s-au despărțit și a simțit lipsa mamei | Antena 1

Lucy este foarte sensibilă, mai ales când vine vorba despre familia. Tânăra a început să plângă atunci când a vorbit de mama și sora ei.

”Uneori mi-ar fi plăcut ca ea să îmi fie alături. Sora mea a luat rolul de mamă, l-a ajutat pe tata cum a putut. Sora mea e modelul meu în viață, am locuit cu ei și am văzut cât de frumos se comportă unul cu altul. Îmi doresc să am o familie la fel de frumoasă ca ale lor”, a zis Lucy.

Dar Lucy este și foarte sinceră. Tânăra a recunoscut, fără nicio rușine, cine sunt băieții pe care îi place. ”Am și eu un top, ca toți ceilalți: pe Valentin și Sese”, a afirmat concurenta în emisia live din 2 februarie 2022.

”Am vorbit cu mama înainte să intru în emisiune.”, a dezvăluit Lucy, însă discuția a fost una scurtă.

Cine e Lucy de la Mireasa sezon 5

S-a născut pe 22 octombrie 1996, la Sighetul Marmației unde a locuit până când a intrat la facultate. A studiat în Cluj Napoca, Facultatea de comunicare și relații publice.

Nu a avut relații serioase. Patru luni a durat cel mai mult. A fost înșelată chiar cu fosta iubită a iubitului. Nu a avut chimie cu niciun bărbat și își pierde foarte repede răbdarea cu ei.

Se descrie ca fiind o femeie puternică care a trecut prin multe situații cu brio, sinceră, directă, independentă. Nu-i place să se bazeze pe nimeni. Viitorul partener ar trebui sa fie matur, independent, amuzant, nu-i place monotonia.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Alina au luat micul dejun împreună. Ce declarație i-a făcut fiul doamnei Dana... Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra s-a deschis în fața lui Aron. Ce i-a mărturisit despre familia ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x