Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce au făcut Alina și Valentin cu alimentele luate din casă. Au arătat totul pe Instagram

Imaginile cu Alina, care strângea tot ce găsea în bucătăria casei Mireasa, au ajuns virale pe grupurile dedicate emisiunii de la Antena 1. Iată de ce le strângea și ce a făcut cu ele.

colaj de imagini cu alina si valentin de la mireasa sezon 5 Galerie
Imaginile cu Alina, care strângea tot ce găsea în bucătăria casei Mireasa, au ajuns virale pe grupurile dedicate emisiunii de la Antena 1. Iată de ce le strângea și ce a făcut cu ele. | Antena 1

S-au născut multe discuții după ce Alina a fost filmată când strângea toate alimentele din bucătăria Mireasa. Aceasta umplea multe pungi și mulți au crezut că scopul ei nu era unul nobil.

Ce au făcut Alina și Valentin cu produsele luate din casa Mireasa

Ei bine, se pare că Alina și Valentin au purtat o discuție cu ceilalți concurenți. Într-un live, Perneș și Sabrina au afirmat că știau motivul pentru care Alina a ales să ia toate alimentele rămase. Concurenții cunoșteau faptul că fata și logodnicul ei, Valentin, plănuiau să doneze produsele unor persoane care aveau nevoie de ele.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 1. Cine sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră antipatici: ”Mi-a scos peri albi”

Asta au și făcut, iar dovezile sunt pe conturile de Instagram ale celor doi. Alina și Valentin au mers în mai multe localități și au împărțit produsele celor care nu au situații financiare foarte bune.

În timpul emisiunii, Valentin chiar a precizat că va calcula costurile articolelor de îmbrăcăminte și va dona sumele celor care au cu adevărat nevoie. Afirmația lui i-a ajuns la inima iubitei sale, care l-a apreciat mai mult după.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu Andrei și Yana după ce s-au reîntâlnit la Chișinău. Cum s-au pozat îndrăgostiții

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa: Confesiuni episodul 1. Cine sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră antipatici: ”Mi-a scos peri a... Mireasa 2022, sezon 5. Anda l-a fotografiat pe Leo pe ascuns și i-a făcut o declarație publică. Ce a vrut să transmită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x