Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce cadou i-a făcut Sebastian Inimioarei de Dragobete. Cei doi sunt într-o cunoaștere, spune tânărul

Sebastian și Inimioara, foști concurenți de la Mireasa sezon 5, încearcă să se cunoască mai bine, în ciuda distanței dintre ei. Cel puțin asta spune tânărul, care i-a luat și cadou de Dragobete.

colaj de imagini cu sebastian si inimioara de la mireasa sezon 5 Galerie
Sebastian și Inimioara, foști concurenți de la Mireasa sezon 5, încearcă să se cunoască mai bine, în ciuda distanței dintre ei. Cel puțin asta spune tânărul, care i-a luat și cadou de Dragobete.

”Am primit foarte multe mesaje despre surpriza pe care am pregătit-o pentru @inimioara.mariana de Dragobete. V-am ținut suficient în suspans, a venit momentul să o dezvălui ❤️”, a scris Sebastian lângă un videoclip în care apare cu o cutie în brațe.

Cum a răsfățat-o Sebastian pe Inimioara de Dragobete

După ce s-au văzut, la o zi de la eliminarea lui Sebastian din competiția matrimonială Mireasa sezon 5, tânărul concurent și Inimioara au păstrat legătura.

Conform băiatului, cei doi sunt într-o cunoaștere și el i-a făcut un cadou de Dragobete. Sebi i-a cumpărat două inimioare din pluș.

”I-am cumpărat Inimioarei o inimă și îi ofer inima mea în mărime naturală pentru totdeauna”, a spus el în clipul postat.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian s-au revăzut la Focșani. Cum a răsfățat-o tânărul

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sebastian s-a întâlnit și cu Andreea, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5

Sebastian a mers la Gorj pentru a o vedea pe Andreea. Anunțul a fost făcut de cei doi foști concurenți, care au postat o fotografie pe conturile lor de socializare.

Ei au mai spus că vor face un live pe rețelele de socializare, unde vor discuta cu cei care vor să afle lucruri despre ei.

Aflați la Mânăstirea Tismana, Andreea și Sebastian s-au filmat și au urcat imaginile pe Instagram. ”Suntem la Mânăstirea Tismana să ne rugăm pentru găsirea sufletului pereche”, a spus fata.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 10 februarie 2022. Sebastian, cu gândul la Inimioara și Larisa!

În urmă cu o săptămână, Sebastian mergea la Focșani pentru a se întâlni cu Inimioara. Cei doi afirmau că se află într-o cunoaștere, dar de atunci nu au mai postat nimic despre ei.

La scurt timp după ce a ajuns la Craiova, Sebastian s-a urcat în mașină și a mers la Focșani. Acolo, el spera să o vadă pe Inimioara, fata pe care a curtat-o în casa Mireasa.

Deși în competiție, Inimioara nu s-a arătat interesată de Sebastian, tânăra a acceptat invitația lui și au ieșit în oraș.

Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Leo când a văzut imaginile cu Nora. Ce a mai spus Ruxi despre presupusul trecut al fe... Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte. Amândoi au aruncat cu amenințări și jigniri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x