Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce gest au făcut băieții după ce au aflat că Giovana a fost abuzată de fostul iubit

Băieții au fost alături de Giovana după ce aceasta și-a spus povestea de viață. Tânăra a povestit că a fost victima violenței domestice, lucru care i-a emoționat pe aceștia.

sese, leo si pernes alaturi de giovana de la mireasa sezon 5 Galerie
Băieții au fost alături de Giovana după ce aceasta și-a spus povestea de viață. Tânăra a povestit că a fost victima violenței domestice, lucru care i-a emoționat pe aceștia | Antena 1

După ce materialul cu povestea de viață a Giovanei a fost difuzat, Perneș a plâns și mai mulți băieți au empatizat cu el. În prima pauză, aceștia au încurajat-o pe concurenta de la Mireasa sezon 5.

Ei au felicitat-o pentru că este puternică și i-au transmis că le pare rău pentru comportamentul avut de fostul iubit. De asemenea, Leo, Perneș și Sese au îmbrățișat-o.

”Nu mă așteptam să am parte de atâta empatie.”, a spus Giovana în emisia live din 1 februarie 2022.

”Asta am simțit să ofer. Simt nevoia să protejez orice femeie, chiar dacă îmi e prietenă, iubită.”, a afirmat Sese.

Ce a povestit Giovana despre violența domestică

Ea a povestit că a locuit mai mult în chirie, mergea în apartamentul mamei doar când aceasta era plecată în străinătate. ”Iubesc animalele, sunt cam obsedată de ele. Ele sunt cele mai sincere și pure. În prezent, am trei căței. Visul meu cel mai mare e să am un adăpost de animale.”, a mai spus ea.

Deși e pozitivă și cu zâmbetul pe buze, ea recunoaște că a fost victima violenței domestice: ”Bătut, învinețit, făcut pe mine. Îmi era frică. Și la Poliție, când am mers, eram plină de sânge. Eram minoră și începeau alte complicații”.

Mireasa sezon 2. Ce a postat Mădălina pe rețelele sociale după ce a anunțat că ea și Radu Bobelică s-au despărțit... Mireasa 2022, sezon 5. Ce poveste are Sabrina. Și-a spus durerea cu lacrimi în ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x