Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce părere are Andrei despre ieșirile Yanei. Fata s-a temut de reacția lui

Andrei de la Mireasa a aflat de ieșirile Yanei și și-a spus părerea. Fata a ascultat ce are de zis logodnicul ei și a considerat că acesta e deranjat, deși el a negat.

colaj de imagini cu andrei si yana de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei de la Mireasa a aflat de ieșirile Yanei și și-a spus părerea. Fata a ascultat ce are de zis logodnicul ei și a considerat că acesta e deranjat, deși el a negat. | Antena 1

”Am vrut și eu să-ți transmit (n.r. inimioare), dar nu puteam, îți dai seama. Fetele din grupul nostru ți-au transmis să fii puternic, că suntem cei mai tari, suntem cei mai frumoși, suntem cei mai drăgăstoși.”, a zis Yana.

Andrei a părut curios legat de un aspect: ”Cum de ai făcut live? Că ai zis că mă aștepți pe mine!” și Yana a răspuns: ”Ieri, sora mea a spus că se duce la club și m-am dus și eu. Interesant, pe data de 8 e o petrecere în bazin.”

”Du-te tu, distrează-te. Știu că îți place să înnoți.”, a zis concurentul și iubita lui a afirmat că nu va merge. ”Nu mă duc. Doar dacă era să fii tu ar fi fost interesant. Tu ești trist din cauza asta? Că am ieșit?!”, a spus Yana.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a fost testată pozitiv cu Covid-19. Ce a transmis pe rețelele de socializare logodnica lui Andrei

Ce părere are Andrei despre ieșirile Yanei

Andrei a susținut că nu are nimic împotrivă cu faptul că logodnica lui iese în oraș. Totuși, Yana consideră că iubitul ei este tensionat și nu face nimic pentru a nu îi transmite această stare.

”Păi sunt trist pentru că mi-aș dori să fiu cu tine, că îmi e greu fără tine. Pentru că mă văd singur, pentru că... Nu are legătură cu...”, a afirmat Andrei și pe Yana a supărat-o tonul avut de logodnicul ei.

Acesta a asigurat-o, din nou, că nu e deranjat de faptul că ea dorește să se plimbe și distreze, ci că este tensionat din cauza situației lor. Băiatului îi e greu să stea departe de femeia pe care o iubește. ”Pot să înțeleg că e un test mare, dar în același timp e frustrant. Vorbim 10-15 minute, când abia ne încălzim și noi, ni se închide apelul.”, a mai spus Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a lămurit totul. Ce se întâmplă cu relația dintre ea și Andrei

El a adăugat că poate ieși în oraș cu cine dorește. ”Sunt tensionat și supărat din cauza situației.”, a explicat el.

Mai multe detalii în materialul video din galeria foto.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cât de bine arată mama Larisei. Cele două seamănă foarte bine, aproape ca două surori... Mireasa 2022, sezonul 5. Reproșurile Giovanei pentru Sese au curs fără oprire. Ce i-a spus concurenta logodnicului ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x