Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune mama lui Perneș despre reîmpăcarea dintre el și Sabrina

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 par foarte fericiți împreună. Fata strălucește și viitoarea ei soacră se bucură pentru că s-au regăsit.

sabrina se uita cu drag la pernes la mireasa capriciile iubirii Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 par foarte fericiți împreună. Fata strălucește și viitoarea ei soacră se bucură pentru că s-au regăsit. | Antena 1

Sabrina și Perneș sunt, din nou, împreună. Cei doi s-au sărutat și fata a plâns de emoție după acest moment.

După ce au vizualizat materialul, Sabrina nu a putut să-și steargă zâmbetul de pe față. Concurenta rar a fost văzută atât de veselă și nici nu a putut să-și explice starea.

Sabrina și Perneș, încântați de fiicele Gabrielei Cristea

Fiicele Gabrielei Cristea au fost prezente în platoul emisiunii când Sabrina și Perneș au discutat despre cuplul lor reformat.

Moderatoarea emisiunii Mireasa- Capriciile Iubirii a glumit cu ei și le-a zis că asta o să-i aștepte peste ani, când vor avea copii.

Frumoasele fetițe au alergat prin platou și încercau să atragă atenția mamei lor, care le-a zâmbit și îmbrățișat.

Mai multe imagini în materialul video de mai sus.

Mama lui Perneș, încântată că Sabrina și Perneș s-au împăcat

”Cumva discuția cu mama m-a afectat și mai tare pentru că simțeam ceva pentru el și nu am putut să recunosc lucrul ăsta și mama cumva tot spre el trăgea. Bătălia era în capul meu. Nici nu spuneam că țin la el și mama gândea cumva ca mine, dar nu în totalitate. A fost o luptă din mai multe puncte de vedere în interiorul meu atunci, dar nu m-a influențat mama în vreun fel. Asta nu are nicio legătură”, a afirmat Sabrina.

”Cu siguranță, mama mea mă susține. Îmi acceptă alegerea. Alegerea e a mea, eu îmi croiesc drumul, eu aleg pe cine să iubesc”, a zis și Perneș.

Doamna Valeria, mama concurentului, a intervenit telefonic: ”Îl susțin orice alegere face. Vreau să îi felicit pe amândoi, sper să lase de la ei și să fie bine între ei. Mă bucur pentru ei. Cât timp sunt ei fericiți, suntem și noi acasă. De data asta nu știu cum s-a întors roata, dar este bine pentru ei. Mă bucur mult. Bună, Sabrina. Sper să o lăsați mai moale și să vină totul de la sine, încercați să nu vă uitați după vorbe, după nimeni. Să fiți voi doi cum sunteți.”

Mama lui Perneș a afirmat că nu-i poartă ranchiună Sabrinei și că va fi o soacră foarte bună. ”O să le fac cafeaua, le-o servesc la pat, o să fiu o soacră foarte bună.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au distrat Sabrina și Perneș la date. Cei doi au jucat golf împreună... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina i-a pregătit o surpriză lui Valentin. Cum a reacționat băiatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x